Birleşik Kamu-İş ile KONFİAT Protokol İmzaladı

 Birleşik Kamu-İş ile KONFİAT Protokol İmzaladı

Ekl. Tarihi:

- Güncel. Tarihi:

Otomotiv sektörünün güçlü markaları arasında yer alan FIAT ve Alfa Romeo, Jeep Marka otomobillere özel servis sağlayan KONFİAT, Kamu İş ile imzaladığı protokol ile kampanya başlattı.
Yarım asrı bulan hizmet geçmişi ile uygun fiyat garantisi vererek hizmet veren Fiat Özel Servisi, yeni anlaşmalara imza atmaya devam ediyor. En uygun fiyat garantisi veren KONFİAT geçtiğimiz günlerde Birleşik Kamu-İş üyelerine özel bir kampanya daha yaptı. Kampanya kapsamında Memur- Sen üyeleri 1 yıl boyunca özel indirimden istifade edebilecek. Kamu-Sen ile KONFİAT arasında imzalanan programda KONFİAT Yönetim Kurulu Başkanı Talha Altuntaş ile Şirket Yetkilisi Bekir Altunel ve Birleşik Kamu İş Konya İl Temsilcisi Özgür Ulaş Yiğit bir araya geldi. Kamu İş Konya İl Temsilcisi Özgür Ulaş Yiğit, kampanyaya ilişkin yaptığı açıklamada, "KONFİAT ailesine bu güzel kampanyası için çok teşekkür ederiz. Protokolümüzün hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum” dedi.

KONFİAT ANLAŞMALARA DEVAM EDİYOR

Anlaşmalara devam edeceklerini aktaran KONFİAT Yönetim Kurulu Başkanı Talha Altuntaş, "Kamu-Sen ve Memur-Sen'den sonra Birleşik Kamu İş'le de anlaşmamızı imzaladık. Çalışmalarımız ve görüşmelerimiz devam ediyor. Anlaşmalara devam edeceğiz. Birleşik Kamu-İş'le temmuz ayı itibari ile anlaşmamız başladı. İşçilik ve yedek parçalarda yüzde 20 iskonto uygulayacağız. Lastik değişimi ve balans ayarı ise 100 TL olacak. 1500 TL üzeri bakım ve onarımlarda ise balans ayarı ücretsiz olacaktır. Periyodik bakımlarda iç-dış yıkama ve cam suyu hediye olacak. Kredi kartına taksitli en uygun trafik ve kasko poliçesi hizmetimizde yer alacak. Klima gazı dolumu ve polen filtre değişimi 350 TL. Ayrıca ücretsiz vale hizmeti ve check-up hizmetini de sunuyoruz. Kampanyamızın hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum” ifadelerini kullandı.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber grubumuza katılabilirsiniz. WhatsApp haber kanalımız için tıklayınız!

Yorum Yap

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan ilgihaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Bu habere henüz yorum yapılmadı. İlk yorumu siz yapın!
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. ilgihaber.com'a yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”