231 Bin Sahte İçki ve Sigara Bandrolü Ele Geçirildi.

 231 Bin Sahte İçki ve Sigara Bandrolü Ele Geçirildi.

Ekl. Tarihi:

- Güncel. Tarihi:

Ankara'da bir haftada 231 bin sahte içki ve sigara bandrolü ele geçirildi
- 15-21 Kasım'da düzenlenen kaçakçılık operasyonlarında 46 şüpheli gözaltına alındı.

Ankara Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık Suçlarıyla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince 15-21 Kasım'da düzenlenen operasyonlarda 230 bin 868 sahte içki ve sigara bandrolü ele geçirildi.

Ankara Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre, Kaçakçılık Suçlarıyla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerinin 15-21 Kasım'da sigara, tütün, alkollü içki ve tarihi eser kaçakçılarına yönelik gerçekleştirdikleri operasyonlarda 46 şüpheli gözaltına alındı.

Operasyonlarda, 7 milyon 430 bin boş, 152 bin dolu makaron ile 230 bin 868 sahte sigara ve alkol bandrolü, 41 bin 78 litre karışımlı akaryakıt, 34 bin 110 muhtelif kaçak eşya, 1090 paket kaçak sigara, 692 kilo kıyılmış tütün, 398 yabancı menşeili GSM hattı, 190 tıbbi ilaç, 88 sikke, 67 litre sahte içki, 12 cep telefonu, 2 hava kompresörü ve bir sigara sarma makinesi ele geçirildi.

Denetim ve operasyonların aralıksız süreceği belirtildi.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber grubumuza katılabilirsiniz. WhatsApp haber kanalımız için tıklayınız!

Yorum Yap

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan ilgihaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Bu habere henüz yorum yapılmadı. İlk yorumu siz yapın!
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. ilgihaber.com'a yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”