Beyşehir Gölü'nde Çamura Saplanan Yat, Balıkçı Kayığıyla Yüzdürüldü

 Beyşehir Gölü'nde Çamura Saplanan Yat, Balıkçı Kayığıyla Yüzdürüldü

Ekl. Tarihi:

- Güncel. Tarihi:

Beyşehir Gölü'nde çamura saplanan gezinti yatı, balıkçı kayığıyla yüzdürüldü
Beyşehir Gölü'nde tabanı dip çamuruna saplanan gezinti yatı, turuna devam edemeyince balıkçı kayığıyla açıldı.

Türkiye'nin en büyük tatlı su gölü olan Beyşehir Gölü'nde her geçen gün suların çekilmesi, kent merkezindeki yat limanında göl üzerinde tur düzenleyen gezinti yatlarına zor anlar yaşatıyor.



Aşk Adası'ndaki iskelesinden tura çıkan bir gezinti yatı, biraz ilerledikten sonra sığ kesimde tabanı dip çamuruna saplanınca yoluna devam edemedi. Hareket edemeyerek bulunduğu yerde kalan gezinti yatındaki tura katılanlar, yanına yanaşan bir başka gezinti yatına nakledildi.
Tabanı çamura saplanan gezinti yatını ise kıyıdan gelen bir balıkçı kayığı, halatlara bağlayarak açıklara doğru çekerek mahsur kaldığı yerden kurtardı.



Gezinti yatının işletmecisi Engin Şener, yaptığı açıklamada, kıyıların sığlaştığını belirterek, "Göl o derece kötü hale geldi. Yat limanında faaliyet gösteren tüm gezinti teknelerimiz benzer sıkıntıları yaşıyor.Yaşananlardan dolayı müşterilerimizin memnuniyeti gidiyor, insanları tekneden tekneye aktarıyorsunuz. Böyle giderse 15-20 gün sonra veya bir ay sonra gölde turlara çıkamayacağız. Beyşehir'de de yat turizmi diye bir şey kalmayacak." diye konuştu.
 

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber grubumuza katılabilirsiniz. WhatsApp haber kanalımız için tıklayınız!

Yorum Yap

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan ilgihaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Bu habere henüz yorum yapılmadı. İlk yorumu siz yapın!
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. ilgihaber.com'a yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”