Beyhekim yaz kursları devam ediyor

 Beyhekim yaz kursları devam ediyor

Ekl. Tarihi:

- Güncel. Tarihi:

Selçuklu Belediyesi okul dışı öğrenme ortamlarından olan Beyhekim Gelişim ve Teknoloji Akademisi yaz dönemi faaliyetlerine aralıksız devam ediyor. Akademiden şuan için 8 farklı alanla 447 kursiyer faydalanıyor. Eğitimler geleceğin donanımlı ve vizyon sahibi bireylerinin yetişmesine de katkı sağlıyor.

Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı, Selçuklu Belediyesi Beyhekim Gelişim ve Teknoloji Akademisi yaz dönemi kurslarını ziyaret etti.


 




Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı, Beyhekim Gelişim ve Teknoloji Akademisi'nde incelemelerde bulundu. Akademide yer alan atölyeleri tek tek gezen Bakan Pekyatırmacı, yürütülen çalışmalar hakkında eğitmenlerden bilgi aldı. Kursiyerle öğrencilerle de yakından ilgilenen Pekyatırmacı, onlarla sohbet etti, eğitimler hakkında düşüncelerini aldı.


Selçuklu Belediyesi'nin eğitime önemli bir desteği olan Beyhekim Gelişim ve
Teknoloji Akademisi'nde yaz dönemi eğitimleri hat sanatları, takı tasarım, fotoğrafçılık, siber güvenlik, moda tasarım ve üretim, genç kalemler yazarlık ve hitabet, organik oyuncak üretim ve vefa gençlik atölyesi olmak üzere 8 kategoride gerçekleştiriliyor. 447 kayıtlı kursiyerin yer aldığı eğitimlerden ortaokul ve lise öğrencilerinin yanı sıra yetişkinlerde faydalanıyor. Akademide yaz dönemi eğitimleri 2 Eylül'de sona erecek.










Başkan Pekyatırmacı, "Akademiyle daha çok insana ulaşmak istiyoruz”
Beyhekim Gelişim ve Teknoloji Akademisi'nin yaz döneminde gördüğü yoğun ilgilen dolayı duyduğu memnuniyeti ifade eden Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı,”Resmi açılışını önümüzdeki günlerde yapacağımız Beyhekim Gelişim ve Teknoloji Akademisi ilçemize kazandırdığımız kıymetli yatırımlardan birisi oldu. Kısa süre önce yaz dönemi için faaliyetlerine başlayan akademimizde siber güvenlikten moda tasarıma kadar 8 farklı atölyede her yaştan hemşehrimize okul dışı öğrenme faaliyetleri sunuyoruz.










Akademi ile iletişim becerileri gelişen öğrencilerimizin daha açık fikirli, daha girişken ve özgüven sahibi bireyler olarak yetişmesini, çocuklarımız ve gençlerimizin Milli Teknoloji Hamlesi'nde yerini almalarını amaçlıyoruz. Yine bu değerli mekanın bilinirliğini arttırmak, buralarda işbirliklerini geliştirmeyi önemli bir görev görüyoruz. Ben yaz dönemi için kurslarımıza yoğun ilgi gösteren tüm kursiyerlerimize teşekkür ediyorum, eğitmenlerimize de çalışmalarında kolaylıklar diliyorum.” dedi.




 

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber grubumuza katılabilirsiniz. WhatsApp haber kanalımız için tıklayınız!

Yorum Yap

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan ilgihaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Bu habere henüz yorum yapılmadı. İlk yorumu siz yapın!
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. ilgihaber.com'a yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”