“Beşiktaş, Türk futbolunun lokomotifi haline gelmiştir”

Ekl. Tarihi:

- Güncel. Tarihi:

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, siyah-beyazlı kulübün markalaşma adına dünyada hızla yayıldığını ifade ederek, "Beşiktaş, Türk futbolunun lokomotifi haline gelmiştir” dedi.

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, kulüp dergisine açıklamalarda bulundu. UEFA Şampiyonlar Ligi'nde bir maç kala gruptan çıkmayı garantileyen siyah-beyazlı futbolcuların başarısının artarak devam edeceğini vurgulayan Orman, "UEFA Şampiyonlar Ligi'nde oynadığı futbolla tüm sporseverlerin takdirini kazanan Beşiktaşımız, yaşattığı ilklerle tüm Türkiye'nin göğsünü kabarttı. Porto ile 1-1 berabere kalarak bitime bir maç kala ikinci tura çıkmayı garantileyen futbol takımımız, Devler Ligi'nde hem tarihinde ilk kez gruptan çıktı hem de grubundan lider çıkan ilk Türk ekibi olarak önemli bir başarıya imza attı. Teknik direktörümüz Şenol Güneş'i ve teknik ekibimizi kutluyor, futbolcularımı tek tek alınlarından öpüyorum. Her biri Beşiktaş'a gönülden bağlı olan futbolcularımız, siz büyük taraftarlarımızın desteğiyle eminim daha nice zaferlere imza atarak, yüzümüzü güldürmeye devam edecektir” şeklinde konuştu.



”HEDEFLERİMİZ İÇİN KENETLENMEYE DEVAM EDECEĞİZ”

Orman, başarı olarak planladıkları yerde halen olamadıklarını belirterek, şu ifadelere yer verdi:

”Zor bir geçmişten bugünün aydınlık Beşiktaş'ına kavuştuk. Ama hala hayal ettiğimiz yere ulaşmış değiliz. Her başarı, bir sonraki başarının hedefini beraberinde getirir. Yine önümüzde zor bir süreç var ama beraberinde daha da aydınlık yarınlara ulaşacağımıza şüphe duymuyorum. Gecemizi gündüzümüze katmaya ve hep birlikte ortak hedeflerimiz için kenetlenmeye devam edeceğiz. Beşiktaşımız, bugüne kadar oynadığı gibi devam ettiği sürece UEFA Şampiyonlar Ligi'nde her takımı zorlayacak, her engeli birer birer geçecektir.”



”BEŞİKTAŞ, TÜRK FUTBOLUNUN LOKOMOTİFİ HALİNE GELMİŞTİR”

Siyah-beyazlı kulübün dünyada hızla markalaştığını ifade eden Orman, "Dünya takımı olma yolunda hızla ilerliyoruz. Dünyanın birçok ülkesinde, şehrinde taraftarlarımız var. Türkiye'nin yükselen değeri olan Beşiktaş, Avrupa kupalarında son dönemde ortaya koyduğu performansla Türk futbolunun lokomotifi haline gelmiştir. Devler Ligi'nde son on altıya adını yazdıran ekibimiz, aynı zamanda son beş yılda ülke puanına en çok katkı yapan takım olma özelliğini taşıyor. Amacımız futbolu güzelleştirirken, Türk futbolunun marka değerini de hep birlikte yükseltmektir” açıklamasını yaptı.



"AVRUPA'DA KUPA BİZİM MÜZEMİZE GELECEK”

Süper Lig'de üst üste üçüncü kez şampiyon olacaklarına inandığını söyleyen Orman, "Biz Beşiktaş Ailesi olarak, her zaman, her kulvarda, aynı hırs ve inançla mücadelemizi yapacağız. İnanıyorum ki; Beşiktaş ligde üçüncü kez üst üste şampiyon olacak ve yakın gelecekte Avrupa'da da inşallah kupa bizim müzemize gelecek" diye konuştu.

(Bora Akyol/İHA)

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber grubumuza katılabilirsiniz. WhatsApp haber kanalımız için tıklayınız!

Yorum Yap

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan ilgihaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Bu habere henüz yorum yapılmadı. İlk yorumu siz yapın!
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. ilgihaber.com'a yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”