BAŞKAN PEKYATIRMACI’DAN YOĞUN RAMAZAN TEMPOSU

 BAŞKAN PEKYATIRMACI’DAN YOĞUN RAMAZAN TEMPOSU

Ekl. Tarihi:

- Güncel. Tarihi:

Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı, Ramazan ayını hem merkez hem de dış mahallerde düzenlenen programlar ile dolu dolu geçiriyor. Başkan Pekyatırmacı, teravih buluşmaları, iftar programları ile Ramazanın bereketini ilçe sakinleriyle birlikte yaşıyor.
Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı Ramazan ayını yoğun bir program ile geçiriyor. Selçuklu'nun dış mahallerine ziyaretler gerçekleştiren Başkan Pekyatırmacı, Ramazan akşamlarında da iftar ve teravih buluşmaları ile vatandaşlarla buluşuyor. Üniversite öğrencilerinin yanı sıra vatandaşların da iftar sofralarına konuk olan Pekyatırmacı belediye ekipleri ile de sahur sofrasında buluştu. 

Dış mahalle ziyaretleri devam ediyor

Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı, dış mahalle ziyaretleri kapsamında Tatköy, Sulutas, Sarayköy Mahallelerinin ardından Ardıçlı, Bilecik, Bağrıkurt, Sızma ve Dokuz Mahallerini ziyaret ederek muhtarlar ve mahalle sakinleriyle görüştü. Vatandaşlardan gelen istek ve önerileri dinleyen Başkan Pekyatırmacı Selçuklu Belediyesi tarafından yapılan ve yapılması planlanan hizmetleri de yerinde anlattı. Çocuklarla da yakından ilgilenen Başkan Pekyatırmacı, onları çeşitli hediyelerle de mutlu etti.

Öğrenciler ve vatandaşlarla iftar sofrasında bir araya geliyor 

Başkan Pekyatırmacı, ilçenin farklı mahallerinde sürpriz ev ziyaretleri gerçekleştirerek öğrencilerin yanı sıra engelli, ihtiyaç sahibi ve yalnız yaşayan vatandaşların da iftar sofralarına konuk oluyor. Ramazanın birlik ve beraberlik ruhuna uygun olarak açılan oruçların ardından sıcak çay sohbetleriyle yapılan gönülden muhabbetler memnuniyet oluşturuyor.    

Selçuklu'da teravih buluşmaları devam ediyor

Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı teravih buluşmaları kapsamında her gün farklı bir camide vatandaşlarla bir araya geliyor. Başkan Pekyatırmacı, Selçuklu Belediyesi'nin bir geleneği haline gelen ve ilçe sakinleriyle bir araya gelmeye vesile olan teravih buluşmaları kapsamında Sancak Mahallesi MTA Katip Çelebi Camii, Yazır Mahallesi Ecdat Camii ve Feritpaşa Mahallesi İmamoğlu Camii'nde vatandaşlarla bir araya geldi. Namaz sonrası vatandaşlar ile görüşen Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı çocuklar ile beraber teravih buluşmaları kapsamında düzenlenen Hacivat - Karagöz gölge oyununu izledi.

Gece mesaisi yapan belediye personelinin sahur bereketine ortak oldu
  
Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı, gece mesaisi yapan belediye personeli ile sahur bereketini birlikte yaşayarak aynı sofrada buluştu. Mümkün olan her fırsatta personeliyle bir araya gelmeye önem veren Başkan Pekyatırmacı hizmetleri dolayısıyla personele teşekkür etti.
 

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber grubumuza katılabilirsiniz. WhatsApp haber kanalımız için tıklayınız!

Yorum Yap

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan ilgihaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Bu habere henüz yorum yapılmadı. İlk yorumu siz yapın!
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. ilgihaber.com'a yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”