BALIM LEZZET EVİ İKİNCİ ŞUBESİ AÇILDI

  BALIM LEZZET EVİ İKİNCİ ŞUBESİ AÇILDI

Ekl. Tarihi:

- Güncel. Tarihi:

Balım Lezzet Evi ikinci şubesinin açılışını yoğun katılımla gerçekleştirdi. Açılışa Konya Pastacılar Odası Başkanı Kadir Kağnıcıoğlu ve Ak Parti İl Başkanı Hasan Angı ve oda başkanları katıldı.
"BİR HAYAL ÜZERİNE BU YOLA ÇIKTIM"

Açılış konuşmasını yapan Balım Lezzet Evi Sahibi Feride Özkan; "Bir hayal üzerine çıkmış olduğum bu yolculukta, bugün bir arada sizlerin karşısında olmanın mutluluğu içerisindeyim. Altı yıl önce çıktığım bu yolda KOSGEB kadın girişimcilik programı kapsamında Selçuklu şubemizde hizmet vermeye devam edeceğiz. Yaka şubemizde ise sizlere sıcak bir ortam,el yapımı lezzetler ile ilk günkü heyecanla devam edeceğiz. Bu hayalimi gerçekleştirmemde başta kıymetli ailem, çalışma arkadaşlarım ve sizlere teşekkür ediyorum. Yaka şubemizin Konyamıza hayırlı olmasını diliyorum"ifadelerini kullandı.




"HAYIRLI OLSUN DİLEKLERİMİ SUNUYORUM"

Açılışta konuşma yapan Konya Pastacılar Odası Başkanı Kadir Kağnıcıoğlu; "Çok kıymetli Ak Parti İl Başkanım ve oda başkanlarım hepiniz hoşgeldiniz, şeref verdiniz. Hayırlı olsun dileklerimi sunuyorum"dedi.




'KADIN GİRİŞİMCİNİN NELER BAŞARABİLECEĞİNİ GÖRÜYORUZ'

Kadın girişimcilerin başarısına dikkat çeken Ak Parti İl Başkanı Hasan Angı; "Hepinizi hürmetle selamlıyorum. Rahmetin bereketin olduğu bir günde açılış yapıyoruz. Sunulacak hizmet önemli altı yıllık tecrübe artık yaka şubesinde de hem bölge insanına hem damak tadı bu lezzete alışmış kişilere  ihtiyaçlarını gidereceği bir mekan oldu Tekrar hayırlı olsun. Kadın girişimcinin neler başarabileceğini görüyoruz"diye konuştu.        

HABER:TÜRKAN TAŞCI

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber grubumuza katılabilirsiniz. WhatsApp haber kanalımız için tıklayınız!

Yorum Yap

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan ilgihaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Bu habere henüz yorum yapılmadı. İlk yorumu siz yapın!
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. ilgihaber.com'a yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”