BAKKALLAR “KOOP’UYOR”

 BAKKALLAR “KOOP’UYOR”

Ekl. Tarihi:

- Güncel. Tarihi:

Mahallemizin vazgeçilmez bakkalları artık “Koop Bakkal” olacak.
Tarım Kredi Kooperatifleri aracılığıyla vatandaşın temel ihtiyaçlarını uygun fiyatla sunmakta kararlı olan hükümet, çalışmalarını hızlandırdı. Tarım Kredi Kooperatifleri bünyesinde yürütülen Koop Bakkal projesiyle 2023'te 1.000 noktaya ulaşılacak.
 


KOOP BAKKAL NE DEMEK?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın;  "250 nokta koop bakkal projemiz ile temel tüketim maddelerini bakkal formatında ulaştırmayı hedefliyoruz" sözleri ile müjdelenen projede Koop-Bakkal hakkında Türkiye Tarım Kredi Kooperatifleri Genel Müdürü Hüseyin Aydın da açıklamalarda bulunarak şunları kaydetti: "Yılsonunda satış noktası sayısını bin 863'e çıkarmayı hedefliyoruz. Bu bizim kuruluş yılımız aynı zamanda. Geçen yıl 5,2 milyar TL olan ciromuzun bu yıl 12,3 milyar TL'ye çıkmasını bekliyoruz. Çalışan sayısında da yılsonunda 10 binli rakamlara geliriz. "Ancak burada önemli bir projemiz daha var. Bin 300 satış noktasını hızlı artırmak çok zor. Onun için arayışlara girdik. O arayışlardan biri de bakkal projesi. İş ortakları, partnerler ile anlaşma yapacağız, marketinin bir bölümünü bize tahsis edecek. Bizim sattığımız fiyatlar ile satacak biz de ona iskonto uygulayacağız. Bu şekilde yılsonu ya da 2023'ün ilk çeyreğinde satış noktası sayımızı 2 bin 500-3 bin rakamlarına çıkarmayı hedefliyoruz." Dedi.

 
KOOP BAKKAL NE ZAMAN AÇILACAK?
 
Koop Bakkalların açılış tarihi ile ilgili henüz resmi bir açıklama yapılmadı. Ancak hayata geçecek olan Koop Bakkal projesinin Kasım ayında yürürlüğe girmesi bekleniyor. Koop Bakkal projesinin ilk 6 ilde yürürlüğe gireceği aktarıldı. İşte Koop Bakkal proje illeri: Konya, Ankara, Trabzon, Sakarya, Yozgat ve Tokat.

 

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber grubumuza katılabilirsiniz. WhatsApp haber kanalımız için tıklayınız!

Yorum Yap

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan ilgihaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Bu habere henüz yorum yapılmadı. İlk yorumu siz yapın!
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. ilgihaber.com'a yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”