AK PARTİ GENEL BAŞKAN YARDIMCISI USTA’DAN MERAM YATIRIMLARINA ÖVGÜ

 AK PARTİ GENEL BAŞKAN YARDIMCISI USTA’DAN MERAM YATIRIMLARINA ÖVGÜ

Ekl. Tarihi:

- Güncel. Tarihi:

USTA; “ŞÜKRAN DÖNÜŞÜMÜ, TÜRKİYE YÜZYILI VİZYONUNUN EN ÖNEMLİ ADIMLARINDAN BİRİDİR”
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Konya Milletvekili Leyla Şahin Usta, Meram yatırımlarında incelemelerde bulundu. Meram'a kazandırılan yatırımlardan duyduğu mutluluğu dile getiren Genel Başkan Yardımcısı Usta, "Özellikle Şükran dönüşümü Türkiye Yüzyılı Vizyonu'nun en önemli adımlarından biri oldu. Bu adımı atmak yürek isterdi. Başkan Kavuş bu cesareti gösterdi” diye konuştu.

 
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Konya Milletvekili Leyla Şahin Usta, Meram Belediyesi'nin geçtiğimiz günlerde hizmete açtığı MEGA Eğitim Merkezi ve Şükran Kentsel Dönüşüm alanı yatırımlarını inceledi.

GENEL BAŞKAN YARDIMCISI USTA, ŞÜKRAN KENTSEL DÖNÜŞÜM ALANI VE MEGA EĞİTİM MERKEZİ'NDE İNCELEMELERDE BULUNDU
Usta'nın ilk durağı geçtiğimiz günlerde ikinci etap temeli de atılan Sahibata Mahallesi Kentsel Dönüşüm Alanı oldu. Proje ile yakından ilgilenen Usta, Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş ve teknik ekipten bilgi aldı. Genel Başkan Yardımcısı Usta'nın ikinci durağı ise yine yakın zamanda Meram Belediyesi Mehmet Ali Özbuğday Gençlik Merkezi'nde hizmete açılan E-Spor Merkezi, YouTube Akademi ve Yeni Nesil Öğrenme Merkezi'ni ziyaret etti.
Burada da tüm atölyeleri tek tek ziyaret eden Usta'ya, Başkan Kavuş'un yanısıra AK Parti Meram İlçe Başkanı Mustafa Dolular, AK Parti İl Gençlik Kolları Başkanı Abdullah Said Kıyak ve Meram İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Koca da eşlik etti. Atölyelerde ders gören öğrencilerle ve eğitim veren öğretmenlerle sohbet eden Usta, E-Spor Merkezi'nde gençlerle
dijital oyun oynadı.


USTA; "MEGA EĞİTİMLERİNE KATILAN GENÇLERİN HEYECANI BİZLERİ ÇOK MUTLU ETTİ”
Ziyaretleri hakkında yaptığı açıklamada, Meram Belediyesi'nin MEGA projesi
kapsamında gençlerle bir araya gelmekten duyduğu mutluluğu dile getiren Genel Başkan Yardımcısı Usta, merkezin gençlerin kendilerini geliştirebilmeleri adına çok güzel bir mekan haline geldiğine vurgu yaptı. Gençlere ve çocuklara müzikten bilime, E-Spor'dan kodlamalara kadar pek çok imkan sunan komple bir tesis haline geldiğini ifade eden Usta, "Böylesi güzel bir eğitim yuvasını Meram'a kazandıran Başkan Mustafa Kavuş'a, ekibine ve ders veren
eğitmenlerine teşekkür ediyorum. Yaptığımız gezide özellikle gençlerin heyecanını ve mutluluğunu görünce bizler daha çok mutlu olduk. Hocalar, gençlerimizin ve çocuklarımızın içinde taşıdıkları farklı yönlerini keşfetmeye çalışıyorlar. Bu imkandan yararlanmaları adına tüm gençlerimizi buraya davet ediyorum. Daha nice akademiler kurarak gençlerimizin kendilerini yetiştirmelerinin önünü açacak ve bunun için gereken tüm desteği vermeye
devam edeceğiz” diye konuştu.

USTA; "ŞÜKRAN'DA BÖYLESİ BİR DÖNÜŞÜM CESARET İSTERDİ. BAŞKAN KAVUŞ BU CESARETİ GÖSTERDİ”
Bu ziyaretten önce de Meram Belediyesi'nin, Sahibata Mahallesi Şükran Dönüşüm Projesi'ni incelediklerini belirten Genel Başkan Yardımcısı Usta, bu bölgenin Konya'nın merkezi ve kalbi mesabesinde olduğunun altını çizerek konuşmasını şöyle sürdürdü; "Bu alanın bir değişim ve dönüşüm içine girmesi asasında Türkiye Yüzyılı vizyonunun en önemli adımlarından biridir. Şehre ve mekana değer katacak yapıların yükselmesi şehirleşme ve kentleşme açısından çok önemlidir. Ama tarihi dokuyu, Konya'nın güzelliklerini ve çıkan anıt eserlerini korumak ve etrafında yaşam alanları oluşturmak, o bölgeyi eskimiş halinin yerine Konya'ya ve tarihine yakışır bir alan olarak değerlendirmek bizi çok heyecanlandırdı. Allah en kısa zamanda tamamlamayı ve açılışını da hep birlikte yapmayı nasip etsin. Bu çalışma için de Başkan Kavuş ve ekibine şükranlarımı sunuyorum. Çünkü zor ve sıkıntılı bir alanda tarihi dokuyu koruyarak medeniyetimize uygun bir çalışma yapmak yürek ve cesaret ister. Başkan Kavuş ve ekibi bu cesareti gösterdiler.”diye konuştu.

Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş ise Meram'a gösterdiği ilgi ve yapılan
çalışmalara verdiği destekten dolayı AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Leyla Şahin Usta'ya teşekkür etti.

 

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber grubumuza katılabilirsiniz. WhatsApp haber kanalımız için tıklayınız!

Yorum Yap

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan ilgihaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Bu habere henüz yorum yapılmadı. İlk yorumu siz yapın!
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. ilgihaber.com'a yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”