AK PARTİ’DE SEÇİM ÇALIŞMALARI DEĞERLENDİRİLDİ

 AK PARTİ’DE SEÇİM ÇALIŞMALARI DEĞERLENDİRİLDİ

Ekl. Tarihi:

- Güncel. Tarihi:

AK Parti Konya İl Başkanı Hasan Angı, kurmaylarıyla bir araya gelerek 2023 Cumhurbaşkanlığı ve Türkiye Genel Seçimleri öncesi istişare ve değerlendirmelerde bulundu.
 Aziziye Kültür Merkezi'ndeki toplantıya Başkan Angı'nın yanı sıra Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, ilçe başkanları, ilçe belediye başkanları ve teşkilat yönetimi katıldı.
2023 seçimlerinin tüm Türkiye'ye hayırlar getirmesini dileyen Başkan Angı, "Milletvekilleri aday adaylarının başvuruları ile yoğun bir süreci başlatmış olduk. Önümüzde kalan 2 aydan az süreyi de en iyi şekilde değerlendirmek istiyoruz. Sayın Cumhurbaşkanımızın ilk turda makası açarak kazanmasını sağlayacak çalışmalar ortaya koymamız gerekiyor. Milletvekili sayımızı artırmak için imkânımız var. Cumhur İttifakı ile süreci uyum içerisinde yöneteceğiz” dedi.




‘YERLİ VE MİLLİ OLAN BİZİZ'

Konuşmasında Millet İttifakı'na yüklenen Başkan Angı, "Teşkilatlar ve belediyeler olarak bize düşen görevler var. Birlik ve beraberliğimizi en üst seviyede götürmek zorundayız. Karşı cenahın ne amaçla bir araya geldiğini biliyoruz. Allah'ın izniyle buna fırsat bulamayacaklar. Yerli ve milli olan biziz. Sayın Cumhurbaşkanımız 50 yıla yakın siyaset sürecinin her adımında samimiyet içinde ve büyük bir gayretle, dönem dönem de ağır bedeller ödeyerek bugüne gelmiştir. Ama karşı tarafa bakıyoruz her gün bir kılığa giriyorlar. Seçmeni aldatabilmek ve şirin gözükmek adına helalleşmelerle ne yapmak istediklerinin farkındayız. İnşallah 14 Mayıs günü Sayın Liderimiz Recep Tayyip Erdoğan'ı en yüksek oyla tekrar Cumhurbaşkanı seçeceğiz. Seçimlerin başta şehrimize, ülkemize, partimize ve milletimize hayırlar getirmesini diliyorum” diye konuştu.



‘TECRÜBELİ EKİBE SAHİBİZ'

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay ise AK Parti ailesinin çok tecrübeli bir ekibe sahip olduğunu dile getirdi. Başkan Altay, "Kurucu il başkanımız, il yönetimimiz, belediye başkanlarımız ve ilçe başkanlarımızın büyük bir tecrübesi var. Bizimle yarışan partilerde bunu bulmak mümkün değil. Bunu sahaya yansıttığımızda Konya'nın yine çok yüksek bir oy alacağına inanıyoruz. Konya'dan alacağımız bir oy bize seçimi kazandırabilir. Muhalefette ilk günden masada kavgalar başladı. Sayın Cumhurbaşkanımızın dünya lideri olduğunu bir tek bizim muhalefet kabul etmiyor. Onun dışında herkes ittifak etmiş halinde. Bu da bizim için çok büyük bir güç olacak. Konya inşallah büyük bir başarı elde edecek. Buna canı gönülden inanıyorum” ifadelerini kullandı





Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber grubumuza katılabilirsiniz. WhatsApp haber kanalımız için tıklayınız!

Yorum Yap

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan ilgihaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Bu habere henüz yorum yapılmadı. İlk yorumu siz yapın!
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. ilgihaber.com'a yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”