Aapartman dairesinde yangın

 Aapartman dairesinde yangın

Ekl. Tarihi:

- Güncel. Tarihi:


    Konya'nın Beyşehir ilçesinde, 5 katlı bir apartmanın son katında mutfakta çıkan yangın evin diğer odalarına sıçramadan söndürüldü. 

Alınan bilgiye göre, Yeni Mahalle, Bağlar Caddesi üzerindeki 5 katlı bir apartmanın 5'inci katından yükselen dumanlar üzerine itfaiyeye ev yangını ihbarında bulunuldu.

Kısa sürede adrese gelen itfaiye, polis ve sağlık ekipleri sevk edilirken, binadaki diğer dairelerde oturanlar tahliye edildi.

Zafer C.'ye ait dairede, mutfak tüpünden çıktığı belirlenen yangın dolayısıyla içeriye oksijen tüpü ve gaz maskesi takarak girebilen itfaiye ekipleri, yanan tüpü önce ıslak battaniye ile üzerini örtüp söndürmeye çalışırken, başarılı olamayınca su sıkarak söndürüp balkona çıkardı. 

Ekipler ardından mutfaktaki alevlere müdahale etti, dairedeki dumanı tahliye etti.

Yangın, itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle kısa sürede evin diğer odalarına sıçramadan söndürüldü. Yangın sonucu mutfak eşyalarının ve dolaplarının zarar gördüğü belirlendi.

Yangın sonrası dairesinde yangın çıkan kişi ile apartman sakinleri arasında tartışma yaşandı.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber grubumuza katılabilirsiniz. WhatsApp haber kanalımız için tıklayınız!

Yorum Yap

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan ilgihaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Bu habere henüz yorum yapılmadı. İlk yorumu siz yapın!
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. ilgihaber.com'a yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”