5 ARALIK HAFTASI

 5 ARALIK HAFTASI

Ekl. Tarihi:

- Güncel. Tarihi:

KOÇ:
Sevgili Koç burçları bu hafta gerçekleşecek Dolunay sizin eğitimlerinizi, kardeş, kuzen veya komşularınızı anlatan evinizde gerçekleşecek ve dolayısı ile sizler bu konularda daha görünür olup var olan gündemlerinizde nihai sonuçlara ulaşabileceksiniz. Eğer yeni bir iş başvuru yapmayı planlıyor, eğitime başlamayı düşünüyor veya seminer vermeyi planlıyorsanız Dolunayın enerjisini kullanmanızı öneririm. Aynı zamanda hakkınızda yapılan dedikodular da su yüzüne çıkabilir. Fevri davranmayıp tartışmalardan kaçınmanızı tavsiye ederim.
 
BOĞA:
 Sevgili Boğa burçları, bu hafta gerçekleşecek olan Dolunay sizin para ve öz değer evinizde gerçekleşecek. Maddi konularda bir süredir verdiğiniz emeklerin karşılığını alacak gibi görünüyorsunuz öte yandan kendinize duyduğunuz saygının artacağı çok daha verimli olabileceğiniz, yeteneklerinizi keşfedeceğiniz veya hatırlayacağınız bir hafta olacak yani. Kardeşlerinizle veya komşularınızla alakalı  konular canınızı sıksa da genel olarak güzel etkiler alacağınız bir hafta yaşayacaksınız, özellikle hafta sonuna doğru.
 
İKİZLER:
Sevgili İkizler burçları, bu hafta gerçekleşecek olan Dolunay sizin benliğinizi anlatan evde olacağı için kendinizle veya partnerinizle uğraşacağınız bir hafta olacak. Yalnız olanlar yeni bir ilişkiye başlayabileceği gibi partneri olanlar veya iş ortağı olanlar ilişkilerinde sıkıntılı günler geçirebilirler. Ani karar vermemenizi, sonradan pişman olma ihtimalinizi göz önünde bulundurmanızı öneririm. Diyete başlamak veya spora başlamak için oldukça güzel bir hafta sizin için.
 
YENGEÇ:
Sevgili Yengeç burçları, bu hafta gerçekleşecek olan dolunay size yurtdışı, bilinçaltı, gizlediğiniz ve kimseye anlatamadığınız sırlarınızla ilgili adım atabilmeniz, nihai karara varabilmeniz için olanak sağlayacak. Eğer bir süredir süregelen bir hastalığınız varsa onunla ilgili de şifalanmanız söz konusu olabilir. Arkanızdan çevrilen işler veya dönen dolaplara fazla takılmamanızı önerir psikolojinizi sağlam tutmanız durumunda her türlü zorluğun üstesinden kolayca geleceğinizin müjdesini vermek isterim :)

 

ASLAN:
Sevgili Aslan burçları, bu hafta gerçekleşecek olan Dolunay sizin arkadaşlarınızı, sosyal medyanızı ve katıldığınız organizasyonlarınızı anlatan evinizde gerçekleşecek. Eğer sosyal medyada yeni bir girişime başladıysanız bunun sonuçlarını görebilecek, çok daha görünüe ve başarılı olabileceksiniz. O sebeple bu haftayı pas geçmeyin derim. Öte yandan yeni arkadaş gruplarına girebilir, Stk lara üye olabilir, toplum yararına çalışmalar yapmak isteyebilirsiniz. Arkadaş çevrenizde çıkacak gerginlikleri göz ardı ederseniz keyifli bir hafta sizi bekliyor olacak.
 
BAŞAK:
Sevgili Başak burçları, bu hafta gerçekleşecek olan Dolunay sizin kariyer evinizde gerçekleşeceği için çalışan başak burçları için çalışma temposu yüksek bir hafta olacak gibi görünüyor. Öte yandan var olan ilişkinizde evlenme kararı alabilir veya kötü giden evliliğinizde de boşanmak isteyebilirsiniz. Acele karar vermemenizi işleri bir tık ağırdan almanızı öneririm. Özellikle küçük çocuğu olan Başak burçları bu hafta çocuklarının sağlığıyla ilgilenmek durumunda kalabilirler o sebeple vitamin ve mineral takviyesine başlamanız özellikle haftasonu bir tık dinlenmenize olanak sağlayacaktır.
 
TERAZİ:
Sevgili Terazi burçları, bu hafta gerçekleşecek olan Dolunay sizin yurtdışı, yabancılar, hukuk ve yüksek öğrenimle ilgili evinizde gerçekleşecek dolayısı ile bu konularda yeni oluşumlara başlamak veya var olan oluşumlarınızın sonuçlarını görmek için oldukça etkili olacak. Mahkeme ile ilgili süreçlerinizi sonlandırmak veya başlatmak için, iş hayatınızla ilgili reklam yapmak, sunum ve proje sunumlarınız için değerlendirebileceğiniz bir hafta olacak. Bulunduğunuz yerden kaçmak isteyen Terazi burçları  belki de tatil planları yapacak veya haftasonu kaçamağı ile bir nefes alabilecekler.
 
AKREP:
Sevgili Akrep burçları, bu hafta gerçekleşecek olan Dolunay sizin borçları anlatan evinizde gerçekleşecek. Bir süredir var olan maddi problemleriniz bir tık rahatlayacak gibi görünüyor fakat bu hafta harcamalarınıza özellikle dikkat etmeniz lazım aksi taktirde durumun daha kötü olabilecek. Eğer nafaka, miras gibi gündeminiz varsa bu konularda da bir sonuca varmanız olası olacak. Bu hafta sizde veya yakın çevrenizde var olan bir sağlık problemini nedeni ile ameliyat gündemiz de olabilir. 
 
YAY:
Sevgili Yay burçları, bu hafta gerçekleşecek olan Dolunay sizin evlilik ve ortaklık evinizde gerçekleşeceği için yalnız olan yaylar için yeni bir birliktelik olabileceği gibi partnerinizle tartışma da getirebilir. Bu hafta özellikle ikili ilişkilerinizde sakin kalmanızı öneririm. Öte yandan bir süredir arkanızdan iş çeviren insanların gerçek yüzünü görüp onlara karşı sert bir tavır da takınabilirsiniz. Unutmayın bu haftayı sakin kalan ve iletişimin gücünü olumlu kullananlar kazanacak. Eğer taşınmayı düşünüyorsanız bu hafta bu konuda güzel gelişmeler yaşamanız da olası.
 
OĞLAK:
Sevgili Oğlak burçları, bu hafta gerçekleşecek olan Dolunay sizin iş ortamı ve günlük rutinlerinizi anlatan evinizde gerçekleşeceği için özellikle iş arkadaşlarınızla tartışmamaya özen göstermenizi öneririm. İş hayatınızda ise değişiklik, terfi veya belki de yeni bir iş anlaşması gündeminiz olabilir. Tabii ki bu koşturmaca içerisinde sağlığınızı da ihmal etmeyin. Eğer evcil hayvanınız varsa onun kontrolleriyle ilgilenebilir belki de yeni bir evcil hayvan edinebilir ve ailenizi büyütebilirsiniz de.
 
KOVA:
Sevgili Kova burçları, bu hafta gerçekleşecek olan Dolunay sizin aşk, yaratıcılık, hobiler ve çocuk evinizde gerçekleşeceği için bir süredir hayattan zevk alamıyorsanız çok güzel bir hafta sizleri bekliyor olacak. Bu konularda yeni gündeminiz olabileceği gibi hamile kalma veya yeni bir aşka yelken açmak gibi güzel haberler alabiliriz sizlerden. Öte yandan yolunda gitmeyen ilişkilerinizi sonlandıracağınız bir hafta olacak. Yok bunlar için benim yaşım çok fazla diyorsanız da bir süredir planladığınız hobi kursuna başlayabilir, keşfetmediğiniz yeteneğinizi keşfedebilirsiniz.
 
BALIK:
Sevgili Balık burçları, bu hafta gerçekleşecek olan Dolunay sizin evinizi ve aile köklerinizi anlatan evinizde gerçekleşecek. Yani bu hafta bolca evinizle, ailenizle veya ebeveynlerinizle ilgileneceksiniz. Ev veya taşınmaz mülk almak isteyen Balık burçları için oldukça şanslı bir hafta olacak. Eğer evinizde tadilat veya bakım yapmayı planlıyorsanız gene bu haftayı kullanmanızı öneririm. Aile fertlerinizle bolca bir araya gelebilirsiniz fakat onlarla olan ilişkilerinize dikkat edin, ufak anlaşmazlıklar tartışmaya dönebilir.

 
ASTROLOG EBRU CAN 
 

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber grubumuza katılabilirsiniz. WhatsApp haber kanalımız için tıklayınız!

Yorum Yap

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan ilgihaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Bu habere henüz yorum yapılmadı. İlk yorumu siz yapın!
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. ilgihaber.com'a yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”