CHP 10 İlçede adaylarını Açıkladı

 CHP 10 İlçede adaylarını Açıkladı

Ekl. Tarihi:

- Güncel. Tarihi:

Reklam


Edindiğimiz Kulis bilgilerine göre:
Cumhuriyet Halk Partisi'nde gerçekleştirilen MYK toplantısında Aydın Büyükşehir Belediyesi'nin yanı sıra 10 ilçede başkan adaylarını belirledi.
 
Açıklanan isimler şu şekilde:
Buharkent'te Ali Okkalı
Efeler'de Anıl Yetişkin
İncirliova'da Osman Gökmen
Karpuzlu'da Tuğrul Ozan
Koçarlı'da Ömer Arıcı
Kuşadası'nda Ömer Günel,
Kuyucak'ta Uğur Doğanca
Nazilli'de Gamze Yolcu Metin
Yenipazar'da Malik Ercan
Söke'de Mustafa İberya Arıkan
Cumhuriyet Halk Partisi'nin Bursa ilçelerindeki netleşen adayları…
Osmangazi: Erkan Aydın
Yıldırım: Mehmet Önder Mutlu
İznik: Ali Sarı
Karacabey: Gönül Avit
Orhangazi: Çetin Çoklar
Harmancık: Haşim Ali Arıkan
Keles: Orhan Arslan


Erdal Beşikçioğlu'nun adaylığına Mansur Yavaş engeli: ABB'ye aday olmam!
Son dakika haberi: Yerel seçimlere hız veren partiler adaylarını tek tek açıklamaya başladı. CHP, Ankara Etimesgut'ta ünlü oyuncu Erdal Beşikçioğlu ile seçime girme kararı aldı. CHP Merkez Yönetim Kurulu'ndan geçen karar Parti Meclisi'nde de onaylanırsa ünlü oyuncu Erdal Beşikçioğlu'nun Etimesgu'tan aday olması kesinleşecek. Beşikçioğlu'nun adaylığını istemeyen ABB Başkanı Mansur Yavaş ise partiye rest çekti. Yavaş eğer karar onaylanırsa Ankara'dan Büyükşehir Belediye Başkan adayı olmayacağını belirtti.
 

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber grubumuza katılabilirsiniz. WhatsApp haber kanalımız için tıklayınız!

Yorum Yap

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan ilgihaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Bu habere henüz yorum yapılmadı. İlk yorumu siz yapın!
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. ilgihaber.com'a yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”