2 genç kızın ölmesinin ardından Uraz Kaygılaroğlu’nun verdiği pozlara tepki yağıyor!

  2 genç kızın ölmesinin ardından Uraz Kaygılaroğlu’nun verdiği pozlara tepki yağıyor!

Ekl. Tarihi:

- Güncel. Tarihi:

Fatih'te surlardan atlayarak intihar eden şüphelinin, öncesinde 2 kadını öldürdüğü belirlendi.

Kasap olduğu öğrenilen şüphelinin daha önce 5 kez akıl hastanesinde tedavi gördüğü, öldürdüğü genç kızların öğrenci oldukları belirlendi
Eski kız arkadaşı A.H'yı başını keserek öldüren şüpheli, daha sonra yeni kız arkadaşı İ.U ile Fatih'te buluştu. Birlikte surların tepesine çıktığı İ.U'nun da başını kesip vücudunu parçalara ayıran şüpheli, olayın ardından intihar etti.

Olayın yankıları sürerken ünlü oyuncu Uraz Kaygılaroğlu'nun sergi için verdiği pozlar yeniden gündem oldu. Ünlü oyuncunun verdiği pozlar sosyal medyada tepkilere neden oldu. Sosyal medyadan vatandaşlar ünlü oyuncuya sert yorumlarda bulundu. Aylar önce çekilen fotoğraflarda elinde kasap bıçağı, kadın kafası ve kanlar içerisinde pozlar verdiği görüldü.

Sosyal medyada vatandaşlar böyle bir sanat yok, Bu rezalet bir şey gerçekten böyle görüntü veren birisi normal olamaz, İç dünyasını bilinçaltını yansıtmış, sapkınlara da örnek göstermiş. Bu sanat mı şimdi? yorumlarında bulundu.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber grubumuza katılabilirsiniz. WhatsApp haber kanalımız için tıklayınız!

Yorum Yap

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan ilgihaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Bu habere henüz yorum yapılmadı. İlk yorumu siz yapın!
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. ilgihaber.com'a yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”