GERÇEK LEZZET NOKTASI

 GERÇEK LEZZET NOKTASI

Ekl. Tarihi:

- Güncel. Tarihi:

ÖZEL HABER


Sektörde lezzetleriyle adından söz ettiren Coffee Paradise&Bistro İşletme Sahibi Mevlüt Evkaya; "Selçuk Üniversitesi ve Anadolu Üniversitesi İşletme mezunuyum. Eski bir bankacılık hayatım var. 2012 yılında bir danışmanlık şirketi kurarak belge konularında destek oluyorum. Coffee Paradise&Bistro'yu 2022 yılının sekizinci ayında burayı devraldık. Burası dört ortaklı bir işletmedir. Metin, Mustafa ve Aykut Aykut olmak üzere bir baba iki oğul ile ortaklığım var. Onlarla başka bir bağımız var” dedi.




KALİTELİ HİZMET SUNUYORUZ

Kalitenin kilit nokta olduğunu ifade eden Mevlüt Evkaya; "İnsanlar dışarda bir şeyler yemek için para harcıyor. Biz de bu harcama sonunda başka mekanlarda bulamadıkları hizmeti, kaliteli şekilde bulmalarını sağlıyoruz. Günümüzde işletme sahipleri kar marjlarını yükseltmek için sürekli ürünlerden kısıtlamaya gidiyor. Biz buna dikkat ediyoruz. Kendimiz hangi kaliteden memnunsak müşterimize de o kaliteyi sunuyoruz. Hijyen konusu da en hassas olduğumuz konudur. Mekanımız da temizlik herşeyden önce gelir” diye konuştu.




BU TATLILAR KONYA'DA İKİ FİRMADA VAR

Yurtdışındaki lezzetleri kullandıklarını dile getiren Mevlüt Evkaya; "Bizim tatlılarımız İtalya ve Fransa'ya ihraç edilen ürünlerdir. Konya'da sadece iki firmada bulunmaktadır. Ürünlerimizde katkı maddelerinde kimyasal ürün yoktur. Krem şantimizde dahi mandıra şanti kullanırız. Waffle hamurumuz Belçika tarzı karışım olarak gelmektedir. Çikolatalarımızda yine aynı şekilde Belçika çikolatasıdır” şeklinde konuştu.




"LEZZETLERİMİZ MÜŞTERİYİ GETİRİYOR”

Lezzetlerinin sebebinin kaliteli ürün kullanmaktan geçtiğini söyleyen Mevlüt Evkaya; "Biz insanların sürekli buraya gelmesini ve etkileşimde kalmalarını istiyoruz. Ayrıca kaliteyi bozmadan hareket etmek düşüncesindeyiz. Öz ve kaliteli vererek devam ediyoruz.  Şu an butik organizasyonlarda hizmet veriyoruz. Doğum günü, mezuniyet, küçük çaplı toplantılar, sünnet organizasyonları gibi 60 kişilik organizasyonları yapabiliyoruz. Müşterilerin memnuniyet düzeyi yüksek oluyor. Genellikle lezzetlerimizin yanı sıra dekorasyon hakkında  ve elemanımızın güler yüzü  konusunda memnun olduklarını söylüyorlar. Ürünlerimizi tadan kişiler aynı gün veya ertesi gün mutlaka ailesini, arkadaşını alıp geliyor” ifadelerini kullandı.



HABER:TÜRKAN TAŞCI
KAMERA: GAMZE BOSTAN

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber grubumuza katılabilirsiniz. WhatsApp haber kanalımız için tıklayınız!

Yorum Yap

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan ilgihaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Bu habere henüz yorum yapılmadı. İlk yorumu siz yapın!
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. ilgihaber.com'a yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”