Gelecek Partisi Konya İl Başkanı Hasan Ekici’den 1 Mayıs Mesajı

 Gelecek Partisi Konya İl Başkanı Hasan Ekici’den 1 Mayıs Mesajı

Ekl. Tarihi:

- Güncel. Tarihi:

Başkan Ekici, 1 Mayıs mesajında şu ifadelere yer verdi:
2020 yılında olduğu gibi 2021 yılında da 1 Mayıs Emek ve Dayanışma gününü salgın sebebiyle geçmişte yaşanan 10 binlerin katıldığı mitingler yapılamayacak. Ekonomik kriz ve üzerine gelen Covid-19 salgınıyla hepimiz zor günler geçiriyoruz: işçiye emekçiye tedbir yok, aşı yok! İş yok, gelir güvencesi yok!
Tüm çalışanlarımızın derhal aşılanması, salgınla mücadelede şirketlerin çıkarlarının, siyasi hesapların değil, halk sağlığının esas alınması, İşten çıkarma yasağının tüm istisnalarının kaldırılması, milyonlarca işçinin haksız-hukuksuz biçimde işten atılmasına yol açan Kod-29 zulmüne ve ücretsiz izin dayatmasına son verilmesi, tüm işçilerin en az asgari ücret kadar Kısa Çalışma Ödeneği alabilmesi, İşsizlik Sigortası Fonu'ndan işverenlere yapılan destek ve teşviklerin durdurulması, işçinin fonunun sadece  işçilere tahsis edilmesi, Pandemi süresince asgari ücretin vergi ve kesintilerden muaf tutulması temennisi ile Haksızlıkların, eşitsizliklerin, adaletsizliklerin ve ezilmenin olmadığı, emeğin sömürülmediği, aydınlık, eşit ve güzel bir Dünya ve Türkiye için göreceğimiz günlerin Gelecek' te gelmesi dileğiyle bütün emekçi kardeşlerimizin alın teri ve emeğin 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü´nü kutlar sağlıklı günler dilerim"

 

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber grubumuza katılabilirsiniz. WhatsApp haber kanalımız için tıklayınız!

Yorum Yap

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan ilgihaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Bu habere henüz yorum yapılmadı. İlk yorumu siz yapın!
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. ilgihaber.com'a yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”