DURSUN ALİ ERZİNCANLI VE HAYATİ İNANÇ İLÇE ŞEHİR KONFERANSLARINA KONUK OLDU

 DURSUN ALİ ERZİNCANLI VE HAYATİ İNANÇ İLÇE ŞEHİR KONFERANSLARINA KONUK OLDU

Ekl. Tarihi:

- Güncel. Tarihi:

Konya Büyükşehir Belediyesi’nin ilçelerde ilgiyle takip edilen Şehir Konferansları birbirinden değerli isimleri ağırlamaya devam ediyor. Şehir Konferansları’nın Ocak ayı etkinlikleri kapsamında Dursun Ali Erzincanlı Cihanbeyli, Altınekin, Güneysınır, Çumra’da; Hayati İnanç ise Beyşehir ve Seydişehir’de Konyalılarla buluştu.

Konya Büyükşehir Belediyesi'nin ilçelerde düzenlediği Şehir Konferansları tüm coşkusuyla devam ediyor. Konya Büyükşehir Belediyesi'nin kültür ve sanat faaliyetleri kapsamında ilçelerde düzenlediği Şehir Konferanslarının Ocak ayı etkinliklerinde bu hafta Dursun Ali Erzincanlı; Cihanbeyli, Çumra, Güneysınır ve Altınekin'de Konyalılarla buluştu.





Erzincanlı, okuduğu şiir ve naatlarla katılımcılara duygulu anlar yaşattı. Şehir Konferanslarının bu haftaki bir diğer konuğu da Divan Edebiyatı'ndan okuduğu beyitlerle ve keyifli sohbetleriyle tanınan Hayati İnanç oldu. "Hayata Şiirden Bakmak” başlığıyla Beyşehir ve Seydişehir ilçelerinde sevenleriyle bir araya gelen İnanç, yoğun katılımdan duyduğu memnuniyeti dile getirdi.





Programlara katılan vatandaşlar ise Şehir Konferanslarının ilçelerde düzenlenmesinden büyük memnuniyet duyduklarını ve çok beğendiklerini belirterek, Konya Büyükşehir Belediyesi'ne teşekkür ettiler. Şehir Konferansları Ocak ayı etkinlikleri kapsamında Aile Danışmanı-Yazar Ferhat Aslan 22 Ocak'ta Bozkır ve Hadim'de; Eğitimci-Yazar Alişan Kapaklıkaya 26 Ocak'ta Yunak ve Çeltik'te, 27 Ocak'da da Doğanhisar ve Hüyük'te sevenleriyle bir araya gelecek
.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber grubumuza katılabilirsiniz. WhatsApp haber kanalımız için tıklayınız!

Yorum Yap

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan ilgihaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Bu habere henüz yorum yapılmadı. İlk yorumu siz yapın!
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. ilgihaber.com'a yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”