İsrail saldırısında ölen eşini hayata döndürmek için çırpınan Filistinli kadının yakarışları yürek burktu

 İsrail saldırısında ölen eşini hayata döndürmek için çırpınan Filistinli kadının yakarışları yürek burktu

Ekl. Tarihi:

- Güncel. Tarihi:

Reklam

İsrail'in Gazze Şeridi'ne düzenlediği hava saldırısında ölen eşine dakikalarca kalp masajı yaparak hayata döndürmeye çalışan Filistinli kadının yakarışları yürekleri sızlattı.

İsrail ordusunun Gazze'ye aralıksız devam eden bombardımanında yaralanarak hastaneye getirilen Filistinli bir adam, doktorların tüm çabasına rağmen kurtarılamadı.

Doktorların tüm müdahalelere rağmen kurtaramadıkları Filistinli adamın eşi, kalp masajı yaparak kocasını hayata döndürmeye çalıştı.

Korku ve üzüntüyle dolu bir sesle "Hayır Sami, beni bırakma sevgilim, ya Rabbi, hayır sevgilim, kalbim, kalbim." diye yakararak eşine kalp masajı yapan Filistinli kadın, gözyaşlarına boğuldu.

Eşinin hayatta kalması için Allah'a dua eden Filistinli kadın, "Beni yalnız bırakma sevgilim, hayır sevgilim, sıkı tutun kalbim." diye yakardı.

Kocasının yaşama döneceğine dair ümidini yitiren kadın, ölen eşinin göğsüne yaslandı ve ağlamaya başladı.

Acılı kadının yakınları, onu sakinleştirmeye ve teselli etmeye çalıştı.

İsrail'in 7 Ekim'den bu yana Gazze Şeridi'ne düzenlediği saldırılarda en az 12 bin 660'ı çocuk, 8 bin 570'i kadın olmak üzere 29 bin 782 Filistinli öldürüldü, 70 bin 43 kişi yaralandı.

Enkaz altında halen binlerce ölü olduğu bildirilirken, halkın sığındığı hastane ve eğitim kurumları hedef alınarak sivil altyapı da tahrip ediliyor.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber grubumuza katılabilirsiniz. WhatsApp haber kanalımız için tıklayınız!

Yorum Yap

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan ilgihaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Bu habere henüz yorum yapılmadı. İlk yorumu siz yapın!
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. ilgihaber.com'a yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”