DAVUTOĞLU KONYA'DA KONUŞTU

 DAVUTOĞLU KONYA'DA KONUŞTU

Ekl. Tarihi:

- Güncel. Tarihi:

Davutoğlu: '' Çiftçi kazanmıyor, işçi, esnaf kazanmıyor. Kazanan üç beş rantiyeci, üç beş faizci. Biz sizin hukukunuzu çiğnetmemek için yola çıktık."
Gelecek Partisi Genel Başkanı Davutoğlu, Konya'da parti teşkilatlarının açılışına katıldı


 Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, Konya'da partisinin Sarayönü, Ilgın ve Hüyük ilçe teşkilatlarının açılışını yaptı.


Davutoğlu, Sarayönü ilçesi Ladik Mahallesi'nde semt pazarını ziyaret ederek, pazarcılarla sohbet etti.

Daha sonra Sarayönü'nde parti teşkilatının açılışına katılan Davutoğlu, burada yaptığı konuşmada, memleketi Konya'daki projelerin takipçisi olduğunu söyledi, hemşehrilerinden destek istedi. 

Çiftçi kazanmıyor, işçi, esnaf kazanmıyor. Kazanan üç beş rantiyeci, üç beş faizci. Biz sizin hukukunuzu çiğnetmemek için yola çıktık." 

Davutoğlu, "Bu milletin hakkını, hukukunu, adaletini korumak üzere, vatandaşımızın hakkını, hukukunu korumak için yola çıkıyoruz. Kimse bu milleti sahipsiz zannetmesin. İşte biz buradayız." dedi. 

Daha sonra Ilgın'a geçen Davutoğlu, Kurşunlu Camisi'nde cuma namazı kılmasının ardından partisinin ilçe başkanlığı açılış törenine katıldı.

Davutoğlu, burada yaptığı konuşmada, gelecek vizyonuyla hareket ettiklerini, vatandaşların dertlerini çözmek için yola çıktıklarını söyledi.

Hiçbir zaman makam ve mevki peşinde koşmadığını belirten Davutoğlu, şunları kaydetti:

"Sizler şahitsiniz mevkileri elimizin tersiyle ittik. Hiçbir zaman herhangi bir şekilde kul hakkına girmedik. Bu memleketin izzetini, onurunu, hiçbir zaman, hiçbir yerde çiğnetmedik. Ülke, siyasi ve ekonomik olarak, her açıdan büyük sıkıntıda. Bu sıkıntının sadece pandemiyle alakası yok. Vatandaşın güveni kalmamış. Az önce bir vatandaşımız bana hukukla ilgili sıkıntılarını söyledi. Adalete güven kalmamış, ekonomiye güven kalmamış. Kibir, şatafat, gösteriş, yolsuzluk diz boyu.

Bize 'Neden tekrar siyasete girdiniz?' diyenlere şunu söylüyorum 'Ülkeyi doğru düzgün yönetselerdi, gözümüz arkada olmadan, her türlü fedakarlığı yapmaya, destek olmaya çabalardık.' 'Bu yolsuzluklarla, yoksullukla ve yasaklarla mücadele edeceğiz' demişlerdi. Şimdi yoksulluk diz boyu. 'Faiz lobisi' diye aziz milletten destek istediler. Evet, faiz lobisiyle mücadelede size destek verdik, veririz ama dün faizler yüzde 17'den yüzde 19'a çıkarıldı. Bu faizlerden kim kazanıyor? Çiftçi kazanmıyor, işçi, esnaf kazanmıyor. Kazanan üç beş rantiyeci, üç beş faizci. Biz sizin hukukunuzu çiğnetmemek için yola çıktık." 

Açılışın ardından Ilgın'da bir şehit ailesini ziyaret eden Davutoğlu, daha sonra Hüyük'te partisinin ilçe teşkilatının açılışını gerçekleştirdi.

Burada da esnaf ziyareti yapan Davutoğlu, vatandaşlarla bir süre sohbet etti. 

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber grubumuza katılabilirsiniz. WhatsApp haber kanalımız için tıklayınız!

Yorum Yap

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan ilgihaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Bu habere henüz yorum yapılmadı. İlk yorumu siz yapın!
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. ilgihaber.com'a yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”