CUMHURİYETİMİZİN 98. KURULUŞ YILDÖNÜMÜNDE HÜSEYİN SEVİM KÖROĞLU İLKOKULUNDAN ANLAMLI KUTLAMA

  CUMHURİYETİMİZİN 98. KURULUŞ YILDÖNÜMÜNDE HÜSEYİN SEVİM KÖROĞLU İLKOKULUNDAN ANLAMLI KUTLAMA

Ekl. Tarihi:

- Güncel. Tarihi:

CUMHURİYETİMİZİN 98. KURULUŞ YILDÖNÜMÜNDE HÜSEYİN SEVİM KÖROĞLU İLKOKULUNDAN ANLAMLI KUTLAMA
CUMHURİYETİMİZİN 98. KURULUŞ YILDÖNÜMÜNDE HÜSEYİN SEVİM KÖROĞLU İLKOKULUNDAN ANLAMLI KUTLAMA
Cumhuriyetimizin kuruluşunun 98. Yılı Yurdumuzun her yerinde olduğu gibi Hüseyin Sevim Köroğlu İlkokulunda da büyük bir coşkuyla kutlandı. Oratoryo, gösteri ve şiirlerin ardından Cumhuriyetimizin kuruluşunun 98. Yılının anısına 98 adet balon gökyüzüne bırakıldı. 10. Yıl marşı eşliğinde gerçekleşen etkinlik boyunca öğrencilerin oldukça mutlu ve heyecanlı olduğu gözlendi.

Okul Müdürü İbrahim YENİAY yaptığı konuşmada "Cumhuriyetimizin 98. Yılında yaratıcı düşünebilen, eğlenerek öğrenebilen, geçmişini anlayabilen öğrenciler yetiştirmek için eşitlikçi bir okul olarak hareket ettik, deneyimli bir kadro ile bu yolda büyük bir başarı kazandık. Eğitimin en büyük ayaklarından biride vatan sevgisidir. Cumhuriyetin 98. Yılında bu vatan sevgisini, doğa sevgisini, insan sevgisini kazandırmak için bu tarz çeşitli etkinlikler yapıyoruz. Herkesin Cumhuriyet bayramını tebrik ederiz” dedi.

Okul öğrencilerinden Ecrin E. ise "böylesi bir etkinlikten çok etkilendiklerini ve hep hatırlayacakları bir anı olduğunu” söyledi.
Öğrenci velilerinden Emrah KOÇAK ise "böylesi anlamlı bir günde böylesi anlamlı bir kutlama olduğu için öğrencilerimiz adına çok mutluyum. Herkesin Cumhuriyet Bayramı kutlu olsun” dedi.
 

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber grubumuza katılabilirsiniz. WhatsApp haber kanalımız için tıklayınız!

Yorum Yap

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan ilgihaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Bu habere henüz yorum yapılmadı. İlk yorumu siz yapın!
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. ilgihaber.com'a yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”