Çığdan kapanan Seydişehir-Antalya kara yolunda bekleyenler yurda yerleştirildi

 Çığdan kapanan Seydişehir-Antalya kara yolunda bekleyenler yurda yerleştirildi

Ekl. Tarihi:

- Güncel. Tarihi:

Çığdan kapanan Seydişehir-Antalya kara yolunda bekleyenler yurda yerleştirildi
Çığdan kapanan Seydişehir-Antalya kara yolunda bekleyenler yurda yerleştirildi

 Seydişehir Kaymakamı Deniz Pişkin, yoğun kar yağışı ve çığ sonucu ulaşıma kapanan Seydişehir-Antalya kara yolunda bekleyen 150 kişinin ilçedeki bir yurda yerleştirildiğini söyledi.

Yolcularla akşam yemeği yiyen Pişkin, yaptığı açıklamada, vatandaşların ilçede rahatça konaklayabilmeleri için gereken her türlü tedbiri aldıklarını belirtti.

Yoğun kar yağışı ve tipi nedeniyle kapalı olan yolun, 1825 rakımlı Alacabel Geçidi'nde çığ düşmesi nedeniyle açılmasının zaman alacağını düşünerek harekete geçtiklerini ifade eden Pişkin, şu bilgileri verdi:

"Biz de yolda kalan kardeşlerimizi, mağdur olmaması için okullarımızın yurdunda misafir ettik. Yolcularımızın kendi evlerinde gibi hissetmeleri için ve mağduriyetlerini gidermek için bir tas sıcak çorbamızı birlikte içelim istedik. Vatandaşın her şekilde hizmetinde olmak sosyal devlet gereğidir, asla bir keyfiyet ve lüks değildir bu bizim vazifemizdir. Vatandaşlar nerede ise bizim için hizmet oradadır. Yol güvenliğimiz sağlandığı andan itibaren kendilerini yolcu edeceğiz. İnşallah yarın itibarıyla yolumuz trafiğe açılacak."

İç Anadolu'yu Akdeniz'e bağlayan Seydişehir-Antalya kara yolunun Alacabel mevkisinde çığ sonucu yaklaşık 200 metrelik mesafe karla kapanırken, bölge araç trafiğine tamamen kapanmıştı.

 

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber grubumuza katılabilirsiniz. WhatsApp haber kanalımız için tıklayınız!

Yorum Yap

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan ilgihaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Bu habere henüz yorum yapılmadı. İlk yorumu siz yapın!
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. ilgihaber.com'a yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”