''Çalışma hayatında güncel gelişmeler''

  ''Çalışma hayatında güncel gelişmeler''

Ekl. Tarihi:

- Güncel. Tarihi:

Konya Genç İş İnsanları Derneği (KONYA GİAD) üyelerine yönelik bilgilendirme toplantılarına devam ediyor. Bu kapsamda Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) Konya İl Müdürü Murat Mustafa Yavuz, KONYA GİAD üyeleriyle bir araya geldi. Yavuz, sunumunda SGK’nın işleyişi ve çalışmaları hakkında bilgi verdi.
Konya'da kuruluşundan bu yana yaptığı çalışmalarla iş ve sivil toplum dünyasına yeni ve güçlü bir soluk getiren Konya Genç İş İnsanları Derneği (KONYA GİAD), üyelerine yönelik bilgilendirme faaliyetlerini sürdürüyor.






Dernekte son olarak ‘‘Çalışma Hayatında Güncel Gelişmeler'' konulu bir program düzenlendi. Toplantıya katılan Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) Konya
İl Müdürü Murat Mustafa Yavuz, SGK'nın işleyişi hakkında bilgi verirken sosyal güvenliği, çalışan ve işveren gözünden değerlendirdi. Yavuz, SGK'nın yaptığı işin emeklilik hizmetleri ve sağlık finansmanı olarak ikiye ayrıldığına değinerek sağlık finansmanının kapsadığı eczane ve hastane ödemelerinden bahsetti. Sağlık hizmetleri konusunda daha önceden yurt dışına gidildiğini, ancak günümüzde ülkemizdeki imkanların gelişmesi dolayısıyla artık Türkiye'ye sağlık hizmeti almak için gelindiğini vurgulayan Yavuz, konuyla ilgili detayları da anlattı. Yavuz, sağlık ve güvenlik hizmetleri hakkında bilgi verirken KONYAGİAD üyelerinin sorularını da cevaplandırdı.




Toplantıya katılan TÜGİK Yönetim Kurulu Üyesi ve KONYAGİAD Yönetim Kurulu Başkanı Gülvezir Korkmaz, SGK İl Müdürü Murat Mustafa Yavuz'a verdiği bilgilerden dolayı teşekkür ederek, bu tür faaliyetleri bundan sonra da artırarak sürdüreceklerini belirtti. Konyagiad'da ‘‘Çalışma Hayatında Güncel Gelişmeler'' Konuşuldu


 

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber grubumuza katılabilirsiniz. WhatsApp haber kanalımız için tıklayınız!

Yorum Yap

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan ilgihaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Bu habere henüz yorum yapılmadı. İlk yorumu siz yapın!
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. ilgihaber.com'a yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”