Beyşehir, Cumhurbaşkanlığı Bisiklet Turuna Dahil Edildiği İçin Mutlu

 Beyşehir, Cumhurbaşkanlığı Bisiklet Turuna Dahil Edildiği İçin Mutlu

Ekl. Tarihi:

- Güncel. Tarihi:

​Beyşehir'de, Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu'na Beyşehir-Alanya etabının dahil edilmesinin sevinci yaşanıyor.

Bu yıl 11-18 Nisan 2021 tarihleri arasında 56'ıncısı düzenlenecek olan Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu'na Beyşehir-Alanya etabının eklenmesinin sevinci yaşanıyor.

Beyşehir Belediye Başkanı Adil Bayındır, yaptığı yazılı açıklamada, bu yıl gerçekleştirilecek 56.Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu'nun tarih ve etaplarının açıklandığını anımsattı.

Turun 3. etabına 218 kilometre mesafeli Beyşehir-Alanya etabının da dahil edildiğini belirten Bayındır, "Turun 3. etabı olan Beyşehir-Alanya arası bisiklet turu Beyşehir'de tarihi Eşrefoğlu Camisi önünden start alacak." dedi.

Bayındır, Beyşehir-Alanya etabının da tura dahil edilmesinin ilçe olarak büyük mutluluğunu yaşadıklarını vurgulayarak, emeği geçen tüm devlet erkanına teşekkür ederek, şunları kaydetti:

"Kapadokya'dan başlayarak Konya, Beyşehir-Alanya, Alanya-Kemer, Kemer-Elmalı, Fethiye-Marmaris, Marmaris-Turgutreis, Bodrum-Kuşadası olarak Startına Kapadokya'nın, finişini de Kuşadası'nın ev sahipliği yapacağı TUR 2021 içerisine Beyşehir etabının kazandırılmasında, tensipleriyle şehrimizi ziyadesiyle mutlu eden başta sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'a, Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu'na, ülkemizde ve Konya'mızda başarılı çalışmalarıyla bisiklet sporunun önemli yerlere gelmesinde büyük katkıları olan hemşehrimiz, Bisiklet Federasyonu Başkanı Erol Küçükbakırcı kardeşime, her daim Beyşehir meselelerini her şeyin üstünde tutan ve bu organizasyonda şehrimiz etabının yer alması için emek ve gayretlerini bildiğimiz, şehrimizin medar-ı iftiharı, Ankara'daki uzayan kolumuz, gururumuz, Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Mustafa Akış'a, şehrim adına teşekkür ediyor, şükran ve minnetlerimi sunuyorum."

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber grubumuza katılabilirsiniz. WhatsApp haber kanalımız için tıklayınız!

Yorum Yap

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan ilgihaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Bu habere henüz yorum yapılmadı. İlk yorumu siz yapın!
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. ilgihaber.com'a yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”