Başkan Kılca, Gençlerle Birlikte Mahalle Mahalle Oyuncak Dağıttı

 Başkan Kılca, Gençlerle Birlikte Mahalle Mahalle Oyuncak Dağıttı

Ekl. Tarihi:

- Güncel. Tarihi:

Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca, gönüllü gençler tarafından hayata geçirilen "Şehrin Çocukları" yardım grubuyla, çocuklara kitap ve oyuncak dağıttı.
 

Karatay Belediyesinden yapılan yazılı açıklamaya göre, Başkan Kılca, Göçü ve Karakaya mahallelerinde çocuklara kitap ile oyuncak hediye etme programına katıldı.

Kılca, "Dünya Çocuk Kitapları Haftası"nda gerçekleştirilen program kapsamında önce Göçü'de ardından da Karakaya'daki çocuklara oyuncak, kitap ve boyama kitabı hediye etti.

"Şehrin Çocukları" gönüllülerine teşekkür eden Kılca, çocukların yüzlerinde tebessüm oluşturabildikleri için mutlu olduklarını söyledi.

Merkez ve merkeze uzak mahalleleri sık sık ziyaret ederek, gerek muhtarlarla, gerekse bölge sakinleriyle bir araya geldiğini belirten Kılca, "Bu ziyaretlerimizde muhtarlarımızın ve hemşehrilerimizin taleplerini dinleyerek ilçemizin dört bir yanına hizmetlerimizi götürüyoruz. Ancak bugün çocuklarımız için Göçü ve Karakaya'dayız. 'Şehrin Çocukları' gönüllerinin daveti üzerine buradayız. Ben, bu anlamlı projeden ve bizleri de sizlerin mutluluğuna ortak ettikleri için 'Şehrin Çocukları' gönüllülerine teşekkür ediyor, kendilerini tebrik ediyorum. Sizlerin yüzünde oluşacak bir tebessüm her şeye değer. Bizler de buna vesile olmak ve geleceğimiz olan siz kıymetli çocuklarımıza yatırım yapmak için tüm gücümüzle gece gündüz çalışıyoruz. Çünkü sizler, bizim geleceğimizsiniz. Sizlerin gelecekte başarılı olabilmeniz için şimdiden bir planlama yapmanız ve çok çalışmanız gerekiyor." ifadelerini kullandı. 

 

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber grubumuza katılabilirsiniz. WhatsApp haber kanalımız için tıklayınız!

Yorum Yap

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan ilgihaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Bu habere henüz yorum yapılmadı. İlk yorumu siz yapın!
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. ilgihaber.com'a yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”