Başkan Kavuş’tan Sağlık Çalışanlarına Destek ve Moral Ziyareti

 Başkan Kavuş’tan Sağlık Çalışanlarına Destek ve Moral Ziyareti

Ekl. Tarihi:

- Güncel. Tarihi:

Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş, pandemi süreci boyunca büyük fedakârlıklarla çalışan ve büyük özverilerle çalışmaya devam eden sağlıkçılara sürpriz bir moral ziyareti gerçekleştirdi.
Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş, pandemi süreci boyunca büyük fedakârlıklarla çalışan ve büyük özverilerle çalışmaya devam eden sağlıkçılara sürpriz bir moral ziyareti gerçekleştirdi. Konya Numune Hastanesi Acil Servisinde çalışan doktor, hemşire ve diğer personele gösterdikleri fedakârlıklardan dolayı teşekkür eden Başkan Kavuş, "Bir cephede savaşır gibi mücadele veren tüm sağlık çalışanlarını ve onların fedakârlıklarını unutmadığımızı ve yanlarında olduğumuzu göstermek istedik” dedi. Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş, 5 aydır devam eden pandemi süreci boyunca büyük fedakârlıklarla mücadele veren sağlık çalışanlarına sürpriz bir ziyaret gerçekleştirdi. Başkan Mustafa Kavuş'u bu ziyaretinde Konya Numune Hastanesi Başhekim Yardımcısı Mehmet Oğuz ile Numune Hastanesi Acil Servisi doktor ve hemşireleri karşıladı. Başkan Kavuş, sağlık çalışanlarına tatlı ikramında da bulundu. Başhekim Yardımcısı Mehmet Oğuz ve sağlık çalışanları ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirerek Başkan Kavuş'a teşekkür ettiler.
Mehmet Oğuz; "Bizlere Yaşattığı Onur ve Mutluluk İçin Başkan Kavuş'a Teşekkür
Ediyoruz”
Kapıdan acil bir hasta girecek endişesi yaşarken Başkan Mustafa Kavuş'u görmüş olmaktan büyük mutluluk duyduklarını dile getiren Numune Hastanesi Başhekim Yardımcısı Mehmet Oğuz, bu ziyaretin doktorlar, hemşireler ve diğer personel için çok kıymetli olduğuna vurgu yaptı. Devletin gerek pandemi gerekse diğer sağlık hizmetleri için tüm imkânlarını seferber ettiğine işaret eden Oğuz, "Doktorlarımız, hemşirelerimiz, idari ve hizmet personelimizle her türlü olumsuzluklara karşı yüzde yüz hazırlıklıyız. Yaşadığımız büyük bir salgın. Bu salgına karşı bugüne kadar başarılı bir mücadele verdik, vermeye de devam ediyoruz. Bu ziyarette yaşadığımız an bizler için çok önemli. En büyük ihtiyacımız moral. Bu moral de böyle sürpriz ziyaretlerle geliyor. Numune Hastanesi ve sağlık camiası olarak Başkanımız Mustafa Kavuş ve diğer siyasetçi ve bürokratlarımıza bizlere verdikleri bu moral için teşekkür ediyoruz” diye konuştu.
Başkan Kavuş; "Teşekkürü Bizler Değil, Kahraman Sağlık Çalışanlarımız Hak Ediyor”
‘Asıl teşekkürü bizler değil, gösterdikleri fedakârlıklarla gerçek birer kahraman olduklarını bir kez daha kanıtlayan sağlık çalışanları hak ediyor” diye sözlerine başlayan Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş, "Rabbim sizleri tüm tehlikelerden korusun” dedi. Doktorundan hemşiresine tüm sağlık personelinin 5 aydır bir cephede mücadele verir gibi pandemi ile savaştığına dikkat çeken Başkan Kavuş, sözlerini şöyle sürdürdü; "Sağlık kahramanlarımız evlerine gönül rahatlığıyla gidemiyorlar, çoluk çocuğunu göremiyor, anne babasından uzaktalar. Koronaya karşı en riskli gruplarında başında geliyorlar. Pandemi sebebiyle kaybettiklerimiz de oldu, her birine Allah'tan rahmet diliyor, her birinin şehitlerimizle haşredilmesini temenni ediyorum. Tüm sağlıkçılara duyduğumuz minnetin bir nişanesi olarak elimize tatlımızı alıp onları ziyaret ettik. Unutmadığımızı göstermek istedik. Onların bu süreci başarılı bir şekilde atlatmaları bizim için çok önemli. Hem kendi sağlıkları hem de pandemi ile mücadelemizde başarı onlara bağlı. Onların tüm fedakârlığına rağmen şu an olumsuz giden bir süreç var. Tüm vatandaşlarımıza çağrımdır; ‘hem kendileri hem sevdikleri hem de fedakârane çalışan sağlıkçılarımız için dikkatli olsunlar' hayatın normale dönmesi için çözüm çok basit; ‘maske, mesafe, temizlik' eğer başta sevdikleriniz olmak üzere insanların vebalini ve vicdani sorumluluğunu almak istemiyorsanız bu kurallardan en küçük taviz vermeyin.”
 

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber grubumuza katılabilirsiniz. WhatsApp haber kanalımız için tıklayınız!

Yorum Yap

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan ilgihaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Bu habere henüz yorum yapılmadı. İlk yorumu siz yapın!
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. ilgihaber.com'a yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”