BAŞKAN ALTAY VE BAŞKAN PEKYATIRMACI SIZMALI VATANDAŞLARLA BULUŞTU

 BAŞKAN ALTAY VE BAŞKAN PEKYATIRMACI SIZMALI VATANDAŞLARLA BULUŞTU

Ekl. Tarihi:

- Güncel. Tarihi:

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay ve Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı “Cuma Buluşmaları” kapsamında Sızma Aşağı Camii’nde vatandaşlarla bir araya geldi.
Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı'nın her hafta farklı bir mahallede gerçekleştirdiği Cuma Buluşmaları'nın bu haftaki adresi Sızma Mahallesi oldu. Başkan Pekyatırmacı Sızma Aşağı Camii'nde kılınan Cuma namazının ardından vatandaşlarla görüşerek onlardan gelen istek ve önerileri dinledi. 



Cuma Buluşması'nda Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı'ya Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, AK Parti Konya İl Başkan Yardımcısı Ali Dığrak, Selçuklu İlçe Müftüsü Bekir Derin, AK Parti Selçuklu İlçe Başkanı Mustafa Hakan Özer, Sızma Mahalle Muhtarı Ramazan Dinç, belediye başkan yardımcıları ve meclis üyelerinin yanı sıra birim müdürleri de eşlik etti.  Çocuklarla yakından ilgilenen Başkan Pekyatırmacı ve Başkan Altay onlara Konyaspor forması hediye etti.

Başkan Pekyatırmacı,"Cuma Buluşmaları birlik ve beraberliğe vesile oluyor”

Cuma Buluşmaları'nın ilçenin ihtiyaçların yerinde tespit edilmesine ve sorunların çözümüne büyük katkı sağladığını ifade eden Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı, "Selçuklu Belediyesi olarak ilçemizin yaşam standardının yükselmesi için Konya Büyükşehir Belediyemizle de işbirliği ve uyum içerisinde çalışıyoruz. Bu noktada en büyük destekçimiz hemşehrilerimiz. Gönül Belediyeciliği anlayışı doğrultusunda birlik ve beraberlik ruhuna uygun olarak her fırsatta onlarla bir araya geliyor öneri, istek ve taleplerini dinliyoruz. Bu buluşmalar Selçuklu'da ortak aklın ve istişare kültürünün yaşatılmasına katkı sağlarken, hemşehrilerimizle olan bağlarımızın daha da güçlenmesine de vesile oluyor. Allah beraberliğimizi daim eylesin" dedi.

Başkan Altay,"Şehrimizi daha da ileri taşımaya gayretindeyiz”

Yeni yılın ilk Cuma Buluşması'nda Sızma Mahallesi'nde hemşehrileriyle bir araya gelmekten duyduğu memnuniyeti ifade eden Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, "Fırsat buldukça Cuma günleri şehrimizin farklı camilerinde vatandaşlarımızla görüşüyor, onlardan gelen istek ve önerileri dinliyoruz. Bu hafta gönlümüzde her zaman ayrı bir yeri olan Sızmalı hemşehrilerimizle
 
 
 
birlikteyiz. Hep birlikte, "Konya Modeli Belediyecik”  ilkesi ile şehrimizi daha da ileriye taşıma gayretimiz artarak devam edecek.”dedi.
Görüntülüdür

 

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber grubumuza katılabilirsiniz. WhatsApp haber kanalımız için tıklayınız!

Yorum Yap

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan ilgihaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Bu habere henüz yorum yapılmadı. İlk yorumu siz yapın!
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. ilgihaber.com'a yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”