Anasayfa GÜNCEL KONYA EKONOMİ SPOR SİYASET EĞİTİM YAŞAM DÜNYA KÜLTÜR-SANAT SAĞLIK TEKNOLOJİ

Ahmet Şık Meclisi karıştırdı: Kürsüde yumruklar havada uçuştu

Ahmet Şık Meclisi karıştırdı: Kürsüde yumruklar havada uçuştu
16 Ağustos 2024 Cuma 15:01

Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM), Gezi Parkı davasından hapis yatan ve milletvekilliği düşürülen Can Atalay için Meclis Başkanı Numan Kurtulmuş'un çağrısıyla toplandı.  TİP İstanbul Milletvekili Ahmet Şık'ın konuşmasının ardından kavga çıktı.

Şık AKP sıralarına bakarak "Sizde hiç utanma yok. Zerre miktar utanmanız yok. Haysiyetiniz yok" dedi. Bunun üzerine AKP'liler kürsüye yürüdü.

AKP Grup Başkanı Abdullah Güler, Şık'a "Kes sesini" diye seslendi. Şık, kendisine gelen tepkilere '"Sensin şerefsiz" diye yanıt verdi.

 "Can Atalay'a terörist demeniz şaşırtıcı değil. Tüm yurttaşlar bilsin, bu ülkenin en büyük teröristleri bu sıralara çökenlerdir''sözleriyle AK Partiliileri gösterdi.

Hemen ardından AKP Milletvekili Alpay Özalan ve bazı milletvekilleri Ahmet Şık'a saldırıp yumruk attı. Diğer milletvekillerinde olaya karışması ile kavga daha da büyüdü. Ahmet Şık'ın konuşmasıyla başlayan gerginlik kavgaya dönüştü. Kürsünün etrafının kanlar içerisinde kaldığı görüldü. Görevliler kanları hızlı bir şekilde temizledi.


Kaynak Haber Merkezi
DİĞER HABERLER