Makam Emlak Gayrimenkul Yatırım Danışmanlığı firma sahibi Bahattin Çibik, Kadir Gecesi dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Çibik, bu mübarek gecenin birlik, beraberlik ve manevi huzur açısından büyük bir fırsat olduğunu belirterek, tüm İslam âlemine hayırlar getirmesini temenni etti.
Bahattin Çibik, mesajında şu ifadelere yer verdi: "Bin aydan daha hayırlı olduğu müjdelenen Kadir Gecesi'ne ulaşmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Bu mübarek gece, duaların kabul olduğu, gönüllerin arındığı, manevi huzurun zirveye ulaştığı özel bir zamandır. Rabbim bizleri sağlık, mutluluk ve barış içinde nice Kadir Geceleri'ne ulaştırsın.”
Çibik, Kadir Gecesi'nin manevi ikliminden en iyi şekilde faydalanılması gerektiğini vurgulayarak, "Bu gecenin feyzinden ve bereketinden nasiplenmeyi, ülkemiz ve tüm İslam dünyası için barış, huzur ve esenlik getirmesini diliyorum. Tüm vatandaşlarımızın Kadir Gecesi mübarek olsun” ifadelerini kullandı.