Anasayfa GÜNCEL KONYA EKONOMİ SPOR SİYASET EĞİTİM YAŞAM DÜNYA KÜLTÜR-SANAT SAĞLIK TEKNOLOJİ

Galatasaray tutkunu çift yeni doğan bebeklerine “Icardi“ adını koydu

14 Eylül 2024 Cumartesi 12:19

Mersin'de yaşayan Ali ve Zehra Ay çiftinin "Umut Halil İcardi" ismini verdikleri ikinci bebekleri, Türk futbolunun "İmparator" lakaplı teknik direktörü Fatih Terim'in doğum gününde dünyaya geldi.

Mersin'de Galatasaray taraftarı aile, yeni doğan bebeğine Arjantinli yıldız Mauro Icardi'ye ithafen "Umut Halil İcardi" adını koydu.Gülnar ilçesi Köseçobanlı Mahallesi'nde yaşayan Ali ve Zehra Ay çiftinin bebeği, Galatasaray'da uzun yıllar görev yapan Türk futbolunun "İmparator" lakaplı teknik direktörü Fatih Terim'in de doğduğu 4 Eylül'de dünyaya geldi.

Galatasaray tutkunu aile, ikinci evlatlarına sarı-kırmızılı kulüpte forma giyen Icardi'nin adını verme kararı aldı.İl Nüfus Müdürlüğüne başvuran baba Ali Ay, bebeğinin kimlik kartındaki adını "Umut Halil İcardi" yazdırdı.Ay ailesi, bebekleriyle RAMS Park'ta Galatasaray'ın maçını izleyip Arjantinli yıldızla tanışmak istiyor.

 

"İnşallah Icardi gibi bir yıldız futbolcu olur"

Baba Ali Ay, AA muhabirine, oğlunun Fatih Terim ile aynı günde doğmasının ailede sevinçle karşılandığını söyledi.Oğluna verdiği isim nedeniyle çevreden şaşırtıcı tepkiler aldıklarını anlatan Ay, şöyle konuştu:"Ailede maçları hep beraber izliyoruz. Oğlum fanatik Galatasaraylı. Çocukluğumda bana 'Gülnarlı Jardel' derlerdi. Oğlum Kıvanç'ın bu ismi vermemizde etkisi büyük oldu. O Icardi adını vermemizi çok istedi. Galatasaray sevdalısı olduğum için oğluma Icardi'nin ismini koydum. İnşallah Icardi gibi yıldız bir futbolcu olur. İnşallah benim oğlum da çok güzel yerlere gelir ve Fatih (Terim) Hoca'nın elini öper."

Anne Zehra Ay da ikinci evladını kucağına almanın mutluluğunu yaşadığını belirterek, "Eşim ve oğlum Galatasaray sevdalısı. Hepimiz Icardi'nin hayranıyız. O yüzden adını Icardi koymaya karar verdik." dedi.

"Icardi'yi görmek istiyorum"

Kıvanç Ay (13) da kardeşiyle RAMS Park'ta Galatasaray maçını izlemek istediğini söyledi.Sarı-kırmızılı kulübü çok sevdiğini dile getiren Ay, şunları kaydetti:"Babamla hep kardeşime Icardi ismini vereceğimizi konuşuyorduk. Şaka yaptığımızı sananlar oldu. Bazen tepki gösteriyorlardı ama adını Icardi koyduk. Hala inanmayanlar oluyor. Kardeşimle onunla beraber ilerde top oynamak, Galatasaray maçını izlemek ve Icardi'yi görmek istiyorum."


Kaynak AA

Ramazan fırsatçılarına aldanmayın!

İsrail hapishanelerindeki Gazzeli tutuklular, en korkunç koşullara maruz kalıyor

Konya’da motosiklet su kanalına düştü

Konya’da acı veda: Kocasının katlettiği Havva Adıyaman toprağa verildi

Karaman’da su skandalı: Numuneler petrol çıkardı

Bakan Işıkhan’dan emeklilerin bayram ikramiyesine ilişkin açıklama

Şehirler arası otobüs biletlerinde “Aile Yılı“ indirimi

İstiklal Marşı’nın Kabulünün Yıl Dönümünde Bahattin Çibik’ten mesaj!

TÜGEM Konya İl Başkanı Bahattin ÇİBİK: “İstiklal Marşı, milletimizin ortak değeridir”

Jeoloji Mühendisleri Odası Konya Şubesi, 50. yılını kutladı!

Konya Büyükşehir’den çevre dostu yatırım: 455 Milyon Liralık atıksu arıtma tesisi tamamlandı

Konya’nın bu gölü’nde yaşanan kuraklık, ekosistemi bozuyor

Konya’da tarihi geçmiş ürün satan market sahibine ceza yağdı

Konya’da doktorları şaşkına çeviren olay: Ayağından terlik parçası çıktı

Konya’da siyah kuşaklı Ortopedi Uzmanı ve kızı karate hakemi oldu

Konya’da yeşil karıncalar iş başında!

Kaza kara noktalarına yeni düzenleme: Güvenlik artıyor

Yeni sulama projeleri, Konya ve Aksaray’daki tarımsal verimliliği artıracak

Konya’da uyuşturucu operasyonu: 3 kişi yakalandı

Siber suçlara ilişkin 25 ilde düzenlenen operasyon! 76 şüpheli yakalandı

Konya’da göçmen kaçakçılığına yönelik operasyon: 4 gözaltı

Konya’da Şehit Aileleri ve Gazilere İYİ Parti’den iftar buluşması!

DİĞER HABERLER