Akşehir'e Modern Otogar Binası Kazandırılıyor

 Akşehir'e Modern Otogar Binası Kazandırılıyor

Ekl. Tarihi:

- Güncel. Tarihi:

​Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Akşehir'e kazandırılacak yeni otogar binasının temel atma programına katıldı.

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Akşehir'e kazandırılacak yeni otogar binasının temel atma programına katıldı.
Altay, ilçede yatırımlarla ilgili incelemelerde bulunarak, sanayiciler, esnaflar ve ilçe halkıyla buluştu.
İlk olarak Akşehir Organize Sanayi Bölgesi'ne (OSB) ziyarette bulunan Altay, burada sanayicilerle bir araya gelerek, üretim yapan fabrikaları inceledi ve işçilerle sohbet etti.
Sanayicilerle buluşmasının ardından açıklamalarda bulunan Altay, Konya Büyükşehir Belediyesi olarak her türlü desteği vermeye hazır olduklarını söyledi.
Akşehir Belediye Başkanı Salih Akkaya ise büyükşehir belediyesince kendilerine verilen destekten dolayı Başkan Altay'a teşekkür etti.
Altay, daha sonra Konya Büyükşehir Belediyesi tarafından ilçeye kazandırılacak yeni otogar binasının temel atma programına katıldı.
Önemli bir yatırımın temelinin atıldığını belirten Altay, şunları kaydetti:
"Yeni Büyükşehir Yasası ile Akşehir'e toplam 228 milyon liralık yatırım gerçekleştirdik. Atık Su Artırma Tesisi'nden restorasyon çalışmalarına kadar birçok proje hayata geçti. Akşehir potansiyeli yüksek bir ilçemiz. Özellikle ziyaret ettiğimiz sanayi bölgesi, gelişme alanlarının planlanması, ileride OSB adına, üretim adına çok iyi şeyler olacağının işareti. Akşehir birinci derece deprem bölgesi. O yüzden yapmış olduğumuz çalışma 7,5 milyon liraya mal olacak. 2 bin 700 metrekarelik otogarın yapımına bugün başlıyoruz. İnşallah en kısa sürede tamamlanarak hizmete girmiş olacak."
Altay, Akşehir'in turizme kazandırılmasıyla ilgili de önemli çalışmalar yürüttüklerini, ilçenin tarihi dokusunu ortaya çıkarmak için yoğun çaba sarf ettiklerini dile getirdi.
 
 

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber grubumuza katılabilirsiniz. WhatsApp haber kanalımız için tıklayınız!

Yorum Yap

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan ilgihaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Bu habere henüz yorum yapılmadı. İlk yorumu siz yapın!
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. ilgihaber.com'a yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”