AKKİSE YARDIMLAŞMA DERNEĞİ BULUŞTU

 AKKİSE YARDIMLAŞMA DERNEĞİ BULUŞTU

Ekl. Tarihi:

- Güncel. Tarihi:

AKKİSE YARDIMLAŞMA DERNEĞİ MİLLİ SPORCULARINI AĞIRLADI

8 Kasım Pazartesi günü Akkise Yardımlaşma Derneği üyeleri toplandı, toplantıya başlamadan önce ilk defa gelen insanlarla samimi bir tanışma, kaynaşma gerçekleşti. Koyu sohbetler yapıldı, çaylar içildi, unutulmayan anlar ve yaşanmışlıklar anlatıldı.
Daha sonra toplantıya geçildi, toplantı'nın ana konusu yapılan yardımların nasıl daha fazla geliştirilebileceği ve nasıl daha fazla insana ulaşılabileceği idi. Bunlar hedef alınarak yoğun bir şekilde istişare edildi.
Derneğin birçok alanda ihtiyaç sahiplerinin yaralarına merhem olduğu bir gerçek. İhtiyaç sahibi insanlarımıza maddi manevi destekleri, yapılan okullar, camilere yapılan destekler, kıyafet yardımları, yeni evlenen çiftlere destekleri ve öğrenciye verilen burslar ve daha niceleri.
Her sene üniversiteyi kazanan Akkiseli bütün öğrencilere burs imkanı sağlandığı ve bu sene 185 öğrenciye burs verildiği mevcut. Bu sayıyı her geçen gün katlama hedefleri ortaya koyuldu ve toplantının sonuna gelindi.
Hemen ardından Milli sporcularımız Sami Baki Kıymet ve Ekrem Kıymet'in başarıları konuşuldu ve derneğin Maliye Başkanı Mehmet Emin Şahin ve Dernek Başkanı Nedim Selek tarafından ödülleri takdim edildi.
Sonrasında milli sporcularımızla ufak bir görüşme gerçekleştirildi. Bu spora nerede, ne zaman başladıklarını, nasıl ilgi duyduklarını, kimden veya kimlerden feyz aldıkları, bu spora verilen değerden memnun olup olmadıklarını, ileride nerede olmak istediklerini ve hangi başarılara imza atmak istediklerini sorduk.
Sorularımıza cevap veren Milli sporcular ‘‘Avrupa'da İstiklal Marşımızı okuttuk, gururluyuz. Her sporcunun olduğu gibi hayallerimiz Olimpiyatlar.'' İfadelerini kullandı.

İlgi Haber olarak Akkise Yardımlaşma Derneği'nin başarılarının devamını diliyor ve daha fazla insana ulaşabilmeleri için onlara her türlü imkanı ve yardımı sağlayabileceğimizi dile getiriyor, her bir üyeden Allah razı olsun diyoruz.


 

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber grubumuza katılabilirsiniz. WhatsApp haber kanalımız için tıklayınız!

Yorum Yap

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan ilgihaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Bu habere henüz yorum yapılmadı. İlk yorumu siz yapın!
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. ilgihaber.com'a yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”