28 KASIM HAFTASI

 28 KASIM HAFTASI

Ekl. Tarihi:

- Güncel. Tarihi:

KOÇ: Sevgili Koç burçları bu hafta eğitim, seminer, sınav veya hukuksal süreçleriniz varsa onların üstesinden kolayca gelebileceğiniz bir hafta olacak. Şehir dışındaki veya ülke dışındaki insanlarla bolca konuşacak, fikir alışverişinde bulunacağınız gibi belki de onların yardımını alacaksınız. Hafta ortasında enerjini düşebilir, sosyal çevrenizle görüşmek size iyi gelecektir.
 

BOĞA: Sevgili Boğa burçları bir süredir kafanızı kurcalayan maddi konular bu hafta da gündeminizde olacak. Kariyer hayatınızda yapmak istediğiniz değişiklikler için oldukça şanslı olacağınız gibi eğer bir değişiklik yapmayı planlamıyorsanız hayat size ufak sürprizler yapabilir. E ama hak ettiniz zira bu sene ki tutulmalar sizi epey bir zorladı.
 

İKİZLER: Sevgili İkizler burçları, bu hafta yurtdışı, yabancılar, hukuk, uzak seyahatler veya eşinizin kardeşleri konusunda yaşadığınız sorunlar varsa onları halletmek için içsel motivasyonunuz olacak. Planlı ve stratejik hareket ederseniz (ve karar değiştirmeden aynı çizgide devam ederseniz) bir süredir kafanızı meşgul eden bu konuları kolayca halledebileceksiniz.
 

YENGEÇ: Borç, kredi, nafaka gibi konular bir süredir canınızı sıkıyor farkındayız fakat bu hafta bu konularda bir çıkış bulabileceksiniz fakat bu hafta psikolojik açıdan sizi uyarmak istiyorum. İçinize kapanmak isteyeceksiniz, hiçbir şey yapmak istemeyecek olayları sadece seyretmek isteyecek belki de aşırı agresif olacaksınız, o sebeple ruhunuza iyi gelecek, sizi dinlendirecek ve sakinleştirecek çalışmalar yapmanız, insanlarla görüşmenizi öneririm.
 

ASLAN: Sevgili Aslan burçları bu hafta sosyal ilişkilerinizi düzenlemek isteyeceksiniz, hak etmediğiniz davranışlardan dolayı kendinizi sorgulamış ve hatta eleştirilmiş bulabilirsiniz, arkadaş çevrenizde temizlik yapacak gibi duruyorsunuz. Bu hafta hayattan yeniden zevk almak için adım atacak gibi duruyorsunuz. Öte yandan arkadaş çevrenizden bir kişi ile ortak olmanız da söz konusu olabilir.
 

BAŞAK: Sevgili Başak burçları bu hafta kariyer hayatınızda yaşayacağınız olumlu gelişmeler sayesinde iş ortamınızda veya günlük rutinlerinizde düzenlemeler olabilir. Eğer bir rahatsızlığınız varsa bu hafta onunla ilgili güzel bir gelişme yaşayabilirsiniz. Eğer bir rahatsızlığınız yoksa bu hafta sağlığınıza ve beslenmenize dikkat etmenizi öneririm. Yoğum çalışma temposu sizi biraz yorabilir.
 

TERAZİ: Sevgili Terazi burçları bu haftanın güzel açılarını siz direk hayattan aldığınız zevkler ve sizi mutlu eden olayları anlatan evden alıyorsunuz yani sevgilinizle tatil planları yapabileceğiniz gibi uzaklarda bir insanla güzel ve hoş bir yakınlaşma yaşayabilirsiniz. Eğer çocuğunuz var ise onun yüksek öğrenimle ilgili güzel haberlerini alabileceğiniz gibi belki de uzakta bulunan çocuğunuzla yan yana gelecek ve mutlu bir hafta geçireceksiniz…Yani bu haftanın en şanslı burcu olabilirsiniz ????
 

AKREP: Tutulmaların hacıyatmaz burcu olan akrep burçları bu senenin hızına yetişemiyorsunuz değil mi? Devamlı değişen bir gündemle kendinizi bulmaya çalışıyorsunuz ama merak etmeyin yalnız değilsiniz???? Bu haftaki gündeminiz ise eviniz, yuvanız ve aile kökleriniz olacak. Onların yaşayacağı bir krizi çözmek veya dert ortağı olmak durumunda kalabileceğiniz gibi belki de ev almak veya evinizi tadilata sokmak gerekliliğinde olacaksınız. Sorumluluk almanız durumunda bu sorununda üstesinden geleceğinize hiç şüphemi yok.
 

YAY: Sevgili Yay burçları bu hafta hayat sizi eşinize, iş ortağınıza veya yakın arkadaş çevrenize karşı sorumluluk almaya itiyor. Bol iletişim halinde olacağınız bir hafta olacak gibi görünüyor fakat arkanızdan konuşulan dedikodulara kulak asmamanızı ve yakın çevrenize karşı biraz daha anlayışlı olmanızı önereceğim. Bulunduğunuz ortamdan kaçıp gitme isteğini bastırıp yüzleşmeniz ilişkilere odaklanmanız size hayatı daha yaşanılır kılacaktır. Yoksa halının altına süpürdükleriniz bu hafta başınızı ağrıtabilir.
 

OĞLAK: Sevgili Oğlak burçları bir süredir yoğun çalışmalarınızın sonucunu maddi anlamda görebileceğiniz bir haftaya hoş geldiniz. Eğer iş ortamında yenilik yapmaya veya başvurularda bulunmaya cesaret edemediyseniz bu hafta yeni oluşum ve projelere başlamak hatta yeni iş başvuruları yapmak için oldukça uygun bir hafta. Kaçırmayın derim. Bu hafta ayrıca sağlığınıza dikkat edin. Sakarlık yapabilir, ufak tefek kazalar yaşayabilirsiniz.
 

KOVA: Sevgili Kova burçları bu hafta hayattan zevk almak isteyeceksiniz, kendinizi ve hayatınızı sorgulayacaksınız. Yeni bir aşka başlayabilir, çocuğunuzla ilgili güzel bir haber alabilir veya yeni bir hobiye başlayabilirsiniz. Bu hafta kabuğunuzu kırmak ve hayatınızda yaşadığınız döngülerden arınmak isteyeceksiniz. Diyete başlamak veya güzelliğinize dair ufak tefek işlemler yaptırmak istiyorsanız özellikle perşembe gününe kadar harekete geçmenizi öneririm.
 

BALIK: Sevgili Balık burçları bu hafta ruhunuza iyi gelecek şifa çalışmaları yapabilir, dua veya meditasyona ağırlık verebilirsiniz. Hayat bir süredir sizi yordu ve yaşadığınız belirsizlikler kendi içinize fazla dönmenize sebep oldu. İşte bu hafta bunlardan arınabilirsiniz. Aile fertlerinden alacağınız destek size çok iyi gelecek veya evinizle, ailenizle ilgili oluşacak bir gündem sizi meşgul ederken psikolojik olarak güçlenmenize sebep olacak.
 
Astrolog Ebru Can
 

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber grubumuza katılabilirsiniz. WhatsApp haber kanalımız için tıklayınız!

Yorum Yap

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan ilgihaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Bu habere henüz yorum yapılmadı. İlk yorumu siz yapın!
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. ilgihaber.com'a yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”