19 ARALIK HAFTASI

 19 ARALIK HAFTASI

Ekl. Tarihi:

- Güncel. Tarihi:

KOÇ: Sevgili Koç burçları mayıs ayına kadar kendinizle, dış görünümünüzle ilgilenebilir, yabancılar, yurtdışı, dini konulara daha çok odaklanabilir ve bu konularda yapacağınız girişimlerde şanslı olabilirsiniz. Bu hafta gerçekleşecek olan yeniay ise size kariyer hayatınızda yeni oluşumlar getirebileceği gibi eşinizin kardeşleri ile ilgili yeni gündemler de oluşturabilir. Fakat bu konularda gereksiz harcama yapmamanızı ve her türlü aşırılıklardan uzak durmanızı önereceğim.
 
BOĞA: Sevgili Boğa burçları, mayıs ayına kadarki süreçte bilinçaltına ittiğiniz konulara odaklanacak, belki de kendinizi inzivaya çekmek isteyecek hatta kendi hayatınızı bir kenara bırakacak olabilirsiniz. Fakat bu yapılanma size kendinizi çok iyi hissettirecek. Öte yandan bu hafta gerçekleşecek olan yeniay sizin mahkeme, yurtdışı, eğitim, reklam ve pazarlama evinizde gerçekleşecek dolayısı ile bu konularda yeni gündemleriniz oluşabilir. Beklentinizi fazla tutmadan, olayların akışına göre hareket etmenizi öneririm.
 
İKİZLER: Sevgili İkizler burçları, mayıs ayına kadar gündeminiz sosyal çevreniz olacak ve yeni arkadaşlıklar gündeminizde olacaktır. Yani bolca sosyalleşip bolca konuşacağınız aylar sizi bekliyor. Bu hafta gerçekleşecek olan yeniay ise sizin krizleri anlatan evinizde gerçekleşeceği için miras, nafaka, gibi mahkeme süreçleriniz varsa bunlarla ilgili gelişmeler yaşayabileceğiniz gibi bir hastalığınızın şifalanması adına ameliyat gündeminiz de olabilir. Veya belki de eşinizin maaşında güzel bir artış da yaşayacak olabilirsiniz…
 
YENGEÇ: Sevgili Yengeç burçları, mayıs ayına kadar gündeminiz kariyeriniz olacak. Yeni bir iş gündeminiz olabileceği gibi belki de şu anda çalıştığınız yerde bir düzenleme de yaşayabilirsiniz. Öte yandan bu hafta gerçekleşecek olan yeniay sizin evlilik, iş ortaklarını anlatan evinizde gerçekleşeceği için ilişkilerinize bir düzen getirebilir, belli kurallar çerçevesinde ilişkilerinizi kontrol altına alabilirsiniz. Eğer taşınmak gibi bir planınız varsa da bu yeniay size yeni fırsatlar sunacaktır.
 
ASLAN: Sevgili Aslan burçları, mayıs ayına kadar gündeminiz yurtdışı, reklam pazarlama, eğitim, mahkemeler veya dini konular olacak. Bu hafta gerçekleşecek olan yeniay ise sizin sağlık, evcil hayvanlarınız, iş ortamınız ve günlük rutinlerinizi anlatan evinizde gerçekleşeceği için bu konularla ilgili yeni bir gündeminiz olabilir. Beklentiyi fazla tutmaz, aşırıya kaçmaz iseniz bu konularda şanslı olacağınızı söyleyebilirim.
 
BAŞAK: Sevgili Başak burçları mayıs ayına kadar gündeminiz eşinizin maddi durumu, ameliyatlar, borçlar, krediler olacaktır. Bu konularda güzel gelişmeler yaşayabileceksiniz. Öte yandan bu hafta gerçekleşecek olan yeniay sizin aşk, hobiler, çocuk evinizde yani hayattan zevk alacağınız konuları anlatan evinizde gerçekleşecek. Güzel haberlerinizi bekliyoruz yani ????
 
TERAZİ: Sevgili Terazi burçları, mayıs ayına kadar gündeminiz iş ortağınız, evliliğiniz, ilişkileriniz yani hayatınıza bile isteye aldığınız partnerleriniz olacak. Bu konularda güzel gelişmeler yaşayabilirsiniz. Ama unutmayın bu açı her ne yaşanıyorsa büyüteceği için olumlu olana odaklanmakta fayda var. Öte yandan bu hafta gerçekleşecek olan yeniay ise sizin ev ve aile hayatınızı anlatan evde gerçekleşeceği için bekar olan terazi burçları için evlilik olabileceği gibi evinizle ilgili bir tadilat veya ev almak gibi bir gündem de oluşturabilir. Ama fazla para harcamamaya ve abartıya kaçmamaya dikkat.
 
AKREP: Sevgili Akrep burçları, mayıs ayına kadar olan gündeminiz eşinizin parası, nafaka, miras veya belki de ameliyatlar olacak. Bu konularda güzel gelişmeler yaşayabileceksiniz. Öte yandan bu hafta gerçekleşecek olan yeniay ise sizin yakın çevre, imzalar, kısa yolculuklar evinizde gerçekleşecek. Bu konularda yeni gündemleriniz olabilecek ama arkanızdan konuşan insanlara dikkat edin zira bu yeniayın etkisi ile bolca arkanızdan konuşacaklar.
 
YAY: Sevgili Yay burçları, mayıs ayına kadar gündeminiz aşk, hobiler, çocuklar olacak. Yani mayıs ayına kadar vur patlasın çal oynasın devriniz başlıyor. Gözünüz aydın. Bu hafta gerçekleşecek olan yeniay ise sizin para evinizde gerçekleşecek, kim demiş aşkta kazanan para kaybeder diye siz her konuda kazanacağınız harika bir döneme giriyorsunuz. Tadını çıkartın ama abartıya kaçmadan ????
 
OĞLAK: Sevgili Oğlak burçları, mayıs ayına kadar gündeminiz eviniz, aileniz ve yuvanız olacak. Evlilik gündeminiz oluşabileceği için belki de evinizle ilgili tadilata girebilir veya ev satın alma yoluna gidebilirsiniz. Haydi bir dönün 12 yıl öncesine her ne yaşadıysanız benzer bir sürece giriyorsunuz. Bu sefer çok daha iyi değerlendireceğinize eminim. Öte yandan bu hafta gerçekleşecek olan yeniay direkt sizin burcunuzda olacak ve bu size kendinizle ilgili yeni başlangıçlar yapma ve hayatınızı değiştirmek için yeni kararlar almaya itebilir. Hayatım güzel zaten diyorsanız da neden daha güzel olmasın diyorum ????
 
KOVA: Sevgili Kova burçları, mayıs ayına kadar gündeminiz kardeşleriniz, yakın çevreniz, atacağınız imzalar veya yakın seyahatleriniz olacak. Bu konularda yaşayacağınız konular çoğalma eğiliminde olacağı için kötüye odaklanmamanızı olayların iyi tarafını görmenizi öneririm. Öte yandan bu hafta gerçekleşecek olan yeniay sizin bilinçaltınızı anlatan evinizde olacağı için belki fedakârlık yapmanız gereken durumlar ortaya çıkabilir veya belki de sadece yalnız kalmak isteyecek de olabilirsiniz kiiiiii tek başına kalmak hiç size göre değil biliriz. Öte yandan bir süredir var olan hastalığınıza da şifa bulabilir.
 
BALIK: Sevgili Balık burçları, mayıs ayına kadar gündeminiz paranız yani maddi kazançlarınız olacak. Bu konularda yeni girişimlerde bulunabilir veya siz bulunmasanız bile parayı bir şekilde çekebilirsiniz. Bu hafta gerçekleşecek olan yeniay ise sizin sosyal ortamlarınızı anlatan evinizde gerçekleşecek yani yeni arkadaş gruplarına girebilir,0 sosyal açıdan hareketli zamanlar geçirebilirsiniz.


ASTROLOG EBRU CAN

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber grubumuza katılabilirsiniz. WhatsApp haber kanalımız için tıklayınız!

Yorum Yap

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan ilgihaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Bu habere henüz yorum yapılmadı. İlk yorumu siz yapın!
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. ilgihaber.com'a yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”