12 ARALIK HAFTASI

 12 ARALIK HAFTASI

Ekl. Tarihi:

- Güncel. Tarihi:

KOÇ:
Sevgili Koç burçları bu hafta arkadaş çevrenizle oldukça güzel vakit geçirebilir, yeni sosyal ortamlara girebilir belki de sosyal yardım kuruluşlarına bağışta bulunacak olabilirsiniz. Bu hafta olarak eğitim hayatınız, kardeşleriniz veya komşularınızla ilgili oluşacak gündeminiz biraz canınızı sıksa da kafa göz dalmadan önce sakin kalmanızı öneririm aksi taktirde kendi kendinize sinirlendiğinizle veya taktığınızla kalacaksınız. Haftanın güzel haberi ise kariyer hayatınızda maddi veya manevi anlamda güzel gelişmeler yüzünüzü güldürecek gibi görünüyor.
 
BOĞA:
Sevgili Boğa burçları, bu hafta hayattan zevk alacağınız, almak isteyeceğiniz bir hafta olacak. Keyif aldığınız hobi veya ritüellerinize ağırlık verebilir, sabah kahvelerini uzatabilirsiniz mesela. Kendinizi güzel hissedeceğiniz ve yatırım yapmak isteyeceğiniz bu hafta maddi konular biraz canınızı sıkacak gibi görünüyor, amaan boş verin elimizin kiri ne de olsa ???? Maddi anlamda sizi düşündürecek olan şey tatil planlarınızın veya almak istediğiniz eğitimlerin ödemesi olabilir. Kendinizi oldukça şımartmak isteyecek gibi görünüyorsunuz ama hak ettiniz valla, kim tutar sizi…
 
İKİZLER:
Sevgili İkizler burçları, bu hafta ailenizden gelecek bir yardımla size kriz gibi görünen durumlardan kurtulabilirsiniz. Bu hafta ailenizle daha sık konuşmanızı öneririm (İkizlerin konuşma sıklığı değil ama normal burçlara göre sıklık ????) Bu hafta sağlığınıza veya dış görünüşünüze epey bir takacak gibi duruyorsunuz. Bu hafta spora veya diyete başlama kararı alabilir, aldığınız hızda da vazgeçebilirsiniz. Yeni yılda geçsin sonra başlayın bence, ne de olsa hayat yiyince güzel ????
 
YENGEÇ:
 Sevgili Yengeç burçları, bu hafta insanlara gösterdiğiniz yakınlığın ve anaçlığın sonuçlarını göreceksiniz veya görmeyip sadece duyacaksınız. Siz hiç fark etmeden yakınlarınız tarafından hakkınızda yapılan dedikodular bertaraf edilecek veya düşmanlarınız etkisiz hale gelecek gibi duruyor. Bekar olan yengeç burçları sizler kardeş veya kuzen gibi yakın çevreniz tarafından tanıştırılacağınız birisiyle aşk yaşamanız da olası ???? Eğer bir rahatsızlığınız onun tedavisiyle uğraşabilirsiniz. Yeni yıla yeni bir siz olarak mı gireceksiniz acaba ????
 
ASLAN:
Sevgili Aslan burçları, Alem-i şahane mi desem acaba????? Bu hafta sağlığınıza veya günlük rutinlerinize para harcayacak olabilirsiniz ama güzel haber şu ki sonuçları oldukça güzel olacak ve sizi tatmin edecek. Gerçi arkadaş çevreniz biraz canınızı sıkacak gibi görünüyor ama çok normal çünkü kıskanılıyorsunuz şekerim… Eğer çalışıyorsanız yaptığınız yatırım veya uğraşlar bu hafta kariyerinizde çok güzel sonuçlar doğuracak. E daha ne olsun haftanın tadını çıkartın. Ha eşinizin sizi aldattığından şüphelenip canınızı sıkabilirsiniz ama çok ta takmayın derim…Sizden vazgeçerse o onun hatası olur….
 
BAŞAK:
Sevgili Başak burçları, bırakın o çamaşır suyunu ve parfümünüzü sıkın çünkü bu hafta size aşk var, eğlence var, keyif var. Hayattan mutlu olacağınız belki de eleştirmeyi bırakıp anın tadını çıkartacağınız ve tamamen kendinize ve isteklerinize yoğunlaşacağınız bir hafta olacak, yani yapabilirseniz olabilir diyelim ???? Öte yandan eğer çocuklarınız varsa onlarla ilgili güzel gelişmeler yaşayabilir, emeklerinizin karşılığını alabilirsiniz. Eğer çalışıyorsanız kariyer hayatınızla veya eşinizin kardeşleriyle ilgili konular canınızı sıksa da elinizden bir şey gelmeyeceği için akışına bırakmanızda fayda var.
 
TERAZİ:
Sevgili Terazi burçları, kibarlığın ve estetiğin can bulmuş halleri nasılsınız? Bu hafta evinizle veya ailenizle ilgili olan problemler gene sizin gücünüzü toplayıp işe koyulmanızla düzelecek gibi görünüyor. Öte yandan aileniz sayesinde var olan krizleriniz çözülebilecektir, yanınızda olduklarını hissedeceğiniz, karşılıklı olarak sevgi ve yardımlaşma yaşayacağınız bir hafta olacak sizin için. Uzaktan beklediğiniz haberler veya hukuksal süreçler belki de eğitim hayatınız canınızı biraz sıkacak fakat o kadar da olsun ama kimsenin hayatı mükemmel değil sonuçta.
 
AKREP:
Sevgili Akrep burçları, nedir bu karamsarlık yahuuu? Dertler derya olmuş şarkısını söylerken hayal edebiliyorum ama kapat o şarkıyı ve etrafına bak çünkü sana yardım etmek isteyen arkadaşların ve yakın çevren sana ulaşmaya çalışıyor, biraz konuşmayı denesen bu hafta çok rahatlayacaksın. Eşinle veya ortağınla ilgili yaşayacağın güzel gelişmeler yüzünü biraz daha güldürecek. E haydi o zaman kaldır başını da yakın çevrene bak ????Çünkü bekar olan Akrep burçları evlilik kararı alabilir…Müjdeli haberlerini bekliyorum bakalım.
 
YAY:
Sevgili Yay burçları, kariyer hayatında yaşayacağın gelişmeler maddi kazanç olarak dönecek sana. Veee kazandığın paraları nerede harcayacağınız hepimiz biliyoruz galiba ???? Gezmece- tozmaca, şaka bir yana bu haftalarda maddi anlamda kazançlarını elle tutulur net yatırımlara çevirmeni önereceğim. Bu hafta eşinle veya iş ortağınla ya da en yakın arkadaşlarınla tartışma yaşayabilir veya onların dertleriyle uğraşmak zorunda kalabilirsin o sebeple sakin kalmaya çalışman en doğrusu olacak yoksa olaylar saman alevi gibi büyüyebilir. Uğraşmaktan sıkılacağın için ???? en iyisi olayların fazla büyümemesi.
 
OĞLAK:
Sevgili Oğlak burçları, uzaklardan alacağınız haberler, reklam-pazarlama veya hukuksal süreçlerinizin sonucunda gerçekleşecek güzel gelişmeler size kendinizi oldukça güçlü hissettirecek. Eğer bu konularda atılım yapmayı düşünüyorsanız bu haftayı pas geçmeyin derim. Sağlığınız veya günlük rutinleriniz canınızı sıkıyor veya belirsizliğini sürdürüyorsa maalesef bir süre daha canınızı sıkacak gibi görünüyor, en temizi olayları akışına bırakmanız. Ki kuralsızlıktan veya düzensizlikten ne kadar nefret ettiğinizi biliyorum ama bazen olayları sallamak en temizi. Hayatınızda yaşayacağınız güzel gelişmeleri bolca düşünüp diğerlerini unutmanız durumunda haftayı güzel ve huzurlu geçirebilirsiniz.
 
KOVA:
Sevgili Kova burçları, bu hafta aşktan yana, hayattan aldığımız keyif ve hazlardan yana yüzünüz pek gülmeyecek fakat borçlarınız var ise veya ameliyat gündeminiz varsa bu hafta bu konularda güzel gelişmeler yaşayabileceksiniz. Öte yandan bu hafta çok sır saklamanızı öneririm çünkü açığa çıkabilir. Gülüşünüzün güzelliği solmasın sakın o sebeple etrafınızdaki insanların fikirlerini dinlemek veya akıl almak bu hafta sizin için iyi olabilir. Etrafı dinlemek sizin için çok kolay değil biliyorum ama ???? bu hafta bir değişiklik yapıp sizden deneyimli veya yaşlı insanlardan tavsiye almak sizin hayrınıza olacaktır.
 
BALIK:
Sevgili Balık burçları, eşinizin veya iş ortağınızın desteğini bolca göreceksiniz. Gerek sosyal çevrenizle keyifli vakit geçirmek anlamında gerekse kariyerinizden elde edeceğiniz gelirde ona bolca şükranlarınızı sunacağınız bir hafta olacak. Ailenizle veya evinizle ilgili konular canınızı sıksa da yakın zamanda çözüme kavuşacak bu konular. Bu hafta biraz bireysel olup, başkalarından çok kendinizi düşünmeniz durumunda kariyer anlamında güzel gelişmeler yaşayabilirsiniz. Hep siz mi fedakarlık yapacaksınız, biraz da etrafınızın sizin için emek harcamasına izin verin ve tabii ki tadını çıkartın

ASTROLOG EBRU CAN 

 
 

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber grubumuza katılabilirsiniz. WhatsApp haber kanalımız için tıklayınız!

Yorum Yap

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan ilgihaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Bu habere henüz yorum yapılmadı. İlk yorumu siz yapın!
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. ilgihaber.com'a yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”