MEMLEKET UYARIYOR, MERAM UYANIYOR

 MEMLEKET UYARIYOR, MERAM UYANIYOR

Ekl. Tarihi:

- Güncel. Tarihi:

31 Mart yerel seçim sürecine yaklaşırken Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, aralarında Ankara ve İstanbul'un da olduğu 24 ilçe için adaylarını açıklamıştı.Muharrem İnce, Meram ilçesi için Hamdi Ak'ı aday gösterdi.

Memleket Partisi Meram İlçe Belediye  Başkan Adayı Hamdi Ak projelerini İlgi Haber ile paylaştı.

 ‘'Sığınmacıların misafirlikleri uzadı, sadece para ödeyerek vatandaş olmaları uygun değil, bu konu ile ilgili yasal çerçevede mücadele edeceğim.

 Alakova mahallemiz başta olmak üzere gayrimenkullerde tapu problemlerini çözeceğim.

Yardım alan ihtiyaç sahiplerden kız çocuğu okula gidenler için ilave eğitim katkısı yardımı vermek için uğraşacağım.

Kentsel dönüşümde eski mal sahiplerinin mağdur edilmesine müsaade etmeyeceğim

 Gödene mahallemiz başta olmak üzere taşıma problemlerini çözmek için gayret göstereceğim. Karaman yolu, Antalya çevre yolu ve Gödene mahallemiz başta olmak üzere ilave Kafem işletmesi açacağım. Olanların kapasitelerini artıracağım.

Her mahalleye ihtiyaca göre kapalı Spor salonu ve kültür merkezleri (tiyatro sinema vb)  ile Gödene mahallemizle kütüphane açacağım.

Belediye destekli kreş açılmasını önemsiyorum kadınlarımızın daha çok sosyal hayata katılmasını sağlayacağım.

Bugün git yarın gel olmayacak her işin miadı olacak keyfiliğe son vereceğim.

İhaleler şeffaf olacak aynı konu ile ilgili yapılan ihaleyi Bir önceki ihale fiyatı ile Meramlı hemşehrilerimizin bilgisine sunacağım.''

HAMDİ AK KİMDİR?

Hamdi Ak, 01 Mayıs 1974 tarihinde Bozkır ilçesinde doğdu.Askeri Okulu kazanarak 1992 yılında Astsubay olarak göreve başladı. Yurdun her bölgesinde ve Afrika'da görevlerde bulundu. 1998 yılında Anadolu Üniversitesi Kamu Yönetiminde Lisans Eğitimimi tamamladı. 2020 yılında kenti isteği ile emekli oldu. Evli ve iki kız, bir erkek çocuk babasıdır.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber grubumuza katılabilirsiniz. WhatsApp haber kanalımız için tıklayınız!

Yorum Yap

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan ilgihaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Bu habere henüz yorum yapılmadı. İlk yorumu siz yapın!
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. ilgihaber.com'a yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”