ŞANTAJ KURUP PARA İSTEDİ

 ŞANTAJ KURUP PARA İSTEDİ

Ekl. Tarihi:

- Güncel. Tarihi:

Konya'da borçlarını kapatabilmek için şantajla arkadaşından para istediği iddiasıyla gözaltına alınan şüpheli, adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

 Konya'da  borçlarını kapatabilmek için şantajla arkadaşından para istediği iddiasıyla gözaltına alınan şüpheli, adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

İddiaya göre, M.S. tehdit ve şantaj yoluyla bir kişinin kendisinden 350 bin lira istemesi üzerine polise başvurdu.

Şikayetin ardından hareket geçen İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi Gasp Büro Amirliği ekipleri, yaptıkları teknik takibin ardından zanlının, M.S'nin arkadaşı ve yakın çevresine yüklü miktarda borcu bulunduğu öğrenilen oto galerici R.A. olduğunu belirledi.

 

Ekipler, R.A'yı merkez Karatay ilçesindeki oto galeri dükkanlarının yer aldığı Fevziçakmak Mahallesi'nde gözaltına aldı.

Şüphelinin, arkadaşı tarafından tanınmamak için internet kafeye giderek, açtığı sosyal medya hesabından, M.S'ye elinde uygunsuz videolarının olduğunu, parayı istediği yere getirmesini, polise başvurması halinde kendisine zarar vereceğini yazdığı kaydedildi.

Emniyete götürülen R.A'nın, ifadesinde, "Kimseye zarar verme niyetinde değildim. Hatta parayı almaya bile gitmeyebilirdim. Pişmanım." dediği öğrenildi.

Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen zanlı, çıkarıldığı nöbetçi sulh ceza hakimliğince adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.
 

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber grubumuza katılabilirsiniz. WhatsApp haber kanalımız için tıklayınız!

Yorum Yap

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan ilgihaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Bu habere henüz yorum yapılmadı. İlk yorumu siz yapın!
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. ilgihaber.com'a yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”