MERAM’DA TAKSİ VE DOLMUŞLAR DA İLAÇLANIYOR

 MERAM’DA TAKSİ VE DOLMUŞLAR DA İLAÇLANIYOR

Ekl. Tarihi:

- Güncel. Tarihi:

Meram Belediyesi, yeni tip koronavirüs (Covid-19) mücadelesi ve tedbirleri kapsamında taksi ve dolmuşları da ilaçlıyor. Virüsle mücadelede tek bir açık nokta bırakmamak hedefiyle çalışmaları yürüttüklerini belirten Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş, “Tüm titiz çalışmalara rağmen en sağlam koruma kalkanı evinizdir. Hayati bir konu olmadıkça onu terk etmeyin!” diye konuştu.


Meram Belediyesi, yeni tip koronavirüs (Covid-19) mücadelesi ve tedbirleri kapsamında ilçe genelinde başlattığı geniş çaplı ilaçlamalar çerçevesinde taksileri, taksi duraklarını ve dolmuşları da titizlikle dezenfekte ediyor. Belediye, bu amaçla Meram'da bulunan 14 taksi ve 3 dolmuş durağında bulunan tüm araçları ilaçlayarak, vatandaşların daha steril bir şekilde bu araçları kullanabilmelerine katkı sağladı.  
 
BAŞKAN KAVUŞ; "MÜCADELEDE EN KÜÇÜK BOŞLUK BIRAKMAYACAK ŞEKİLDE ÇALIŞIYORUZ”
 
Uygulamadan hem taksici ve dolmuşçu esnafını hem de bu ulaşım araçlarını kullanmak durumunda kalan vatandaşların büyük memnuniyet duyduğunu ifade eden Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş, "Salgın tehlikesinin hissedildiği ilk günden itibaren hizmet binaları, okullar, pazar yerleri, camiler ile başlayan ilaçlama çalışmalarımız genişleyerek devam ediyor.  Virüs ile mücadelede tek bir açık nokta bırakmamak adına dezenfekte çalışmalarımızı şekillendiriyoruz. Bu çerçevede ulaşım için vatandaşlarımızın sıkça kullandığı taksi ve dolmuşları da unutmuyor, ilaçlama-dezenfekte çalışmalarıyla onları ve onları kullanan vatandaşlarımızı da koruma kalkanı içine almaya çalışıyoruz. Ama her açıklamamızın sonunda ifade ettiğimiz gibi yine tekrar etmek istiyorum; ‘en korunaklı ve en sağlam kalkan evinizdir. Hayati bir konu olmadıkça bu kalkanı terketmeyin'
 
 

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber grubumuza katılabilirsiniz. WhatsApp haber kanalımız için tıklayınız!

Yorum Yap

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan ilgihaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Bu habere henüz yorum yapılmadı. İlk yorumu siz yapın!
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. ilgihaber.com'a yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”