MERAM BELEDİYESİ GENÇLERİN EĞİTİMİNE VE GELİŞİMİNE KATKI SAĞLIYOR

 MERAM BELEDİYESİ  GENÇLERİN EĞİTİMİNE VE GELİŞİMİNE KATKI SAĞLIYOR

Ekl. Tarihi:

- Güncel. Tarihi:

Meram Belediyesi Mehmet Ali Özbuğday Gençlik Merkezinde atölyelerinde dersler yoğun ilgi görüyor.
Hem çocukların hem de gençlerin eğitim, sosyal, kültürel ve sanatsal hayatına büyük katkı sağlayan ve onlara yeni ufuklar açan Meram Belediyesi Mehmet Ali Özbuğday Gençlik Merkezinde atölyelerinde dersler yoğun ilgi görüyor. 21 Ekim günü başlayan derslere katılan kursiyerler eğitimlerinde kısa zaman içinde önemli mesafe katetmiş olmanın mutluluğunu yaşıyor.
BAŞKAN KAVUŞ, SINIFLARI DOLAŞARAK EĞİTİMLERE EŞLİK ETTİ
9-14, 14-18 ve 18-29 yaş aralığındaki gençlerin ayrı gruplar halinde eğitim aldığı Gençlik Merkezini ziyaret eden Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş, derslerinde gençlere eşlik etti, onlarla ve eğitmenleriyle sohbet etti. İlk olarak eğitmenlerle istişarede bulunan ve merkezin faaliyetleri hakkında bilgi alan Başkan Kavuş tek tek sınıfları gezerek eğitimlere katıldı. Ebru dersinde, ebru sanatını öğrenen öğrencilerin dersini takip eden Başkan Kavuş, daha sonra kendisi ebru yaptı. Ayrıca gençlerin gitar dersine katılan Başkan Kavuş, eğitim süreci
hakkında bilgi aldı ve gitarı yeni öğrenen kursiyerlerin mini konserini dinledi. Başkan Kavuş robotik kodlama dersinde de çocukların uygulamalarını görme fırsatı buldu.
BAŞKAN KAVUŞ; "DERSLER GENÇLERİN EĞİTİMİNE VE GELİŞİMİNE ÖNEMLİ KATKI SUNUYOR”
Alanlarında uzman eğitmenler tarafından verilen derslerle Mehmet Ali Özbuğday Gençlik Merkezinin önemli bir açığı kapattığını ve gençlerin sosyal, kültürel ve eğitim hayatlarına ciddi anlamda destek verdiğini hatırlatan Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş, "Çocuklarımızın kaliteli ve çok yönlü bir eğitim alabilmeleri, donanımlı ve geçmişinden beslenerek geleceğe özgüvenle yürümeleri adına bu eğitimleri oldukça önemsiyoruz.
Sanattan teknolojiye, kişisel gelişimden yabancı dillere kadar geniş bir yelpazede verilen bu eğitimler, onların bu donanıma sahip olabilmeleri için önemli kilometre taşlarıdır. Bu ziyaretimizde gördük ki çocuklarımız burada olmaktan dolayı büyük mutluluk yaşıyorlar ve bu mutluluğun sonucu olarak kendilerine sunulan bu fırsatı olabildiğince iyi değerlendiriyorlar. Çocuklarımızın hayatına renk katan ve gelişimlerine destek sağlayan hocalarıma da ayrı ayrı teşekkür ediyorum” diye konuştu.
MEHMET ALİ ÖZBUĞDAY GENÇLİK MERKEZİ ATÖLYELERİ HAKKINDA:
9-14, 14-18 ve 18-29 yaş aralığında üç ayrı grupta verilen derslerde Güzel Sanatlar, Müzik, Yabancı Dil, Teknoloji ve Kişisel Gelişim adı altında 5 ana başlık bulunuyor. 22 ayrı dersin bulunduğu atölyelerde 9-14 yaş grubu gençlere ingilizce, resim, gitar, robotik kodlama, akıl zeka oyunları ve arduino dersleri veriliyor. 14-18 yaş aralığında ise yabancı dil dersleri ilgi görüyor.
Gençlik Merkezinde verilen eğitimler ise şöyle;
Müzik Atölyesi; Gitar, Bağlama, Ney
Yabancı Dil Atölyesi; İngilizce, Arapça, Osmanlıca, Almanca,
Güzel Sanatlar Atölyesi; Kaligrafi, Ebru, Kağıt Rolyef, Çini, Resim, Ahşap Boyama
Kişisel Gelişim Atölyesi; Diksiyon, Etkili ve Hızlı Okuma, Akıl Zeka Oyunları,Liderlik Eğitimi, Adab-ı Muaşeret
Teknoloji Atölyesi; Ofis Programı Kullanımı, Arduino Devreleri Geliştirme ve Uyum Eğitimi,
Arduino Programlama Geliştirme ve Uyum Eğitimi, Robot Uygulamaları

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber grubumuza katılabilirsiniz. WhatsApp haber kanalımız için tıklayınız!

Yorum Yap

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan ilgihaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Bu habere henüz yorum yapılmadı. İlk yorumu siz yapın!
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. ilgihaber.com'a yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”