Müge Anlı’da Büyük Şok! Bebeğine ‘’Kardeşim Diyen Anne, Almanya’dan Konya’ya Kaçtı

 Müge Anlı’da Büyük Şok! Bebeğine ‘’Kardeşim Diyen Anne,  Almanya’dan Konya’ya Kaçtı

Ekl. Tarihi:

- Güncel. Tarihi:

ATV'nin  sevilen programı Müge Anlı ile Tatlı Sert programına Hüseyin Emrecan Ünal karısı ve kızını aramak için başvurdu.

24 yaşındaki Ervanur Ünal ve dokuz aylık kızı Sare Naz Ünal 3 Ocak Çarşamba günü İstanbul'da kayboldu. Eşi Hüseyin Emrecan Ünal'ın karısı ve kızını aramak için Müge Anlı harekete geçti.

Hüseyin Ünal, eşi ve kızını bulmak için Almanya'dan geldiğini belirtti.

Hüseyin Ünal lohusalık döneminde eşiyle bazı sıkıntılar yaşadıklarını, eşinin "sen beni sevmiyorsun" gibi söylemlerde bulunduğunu, karısının psikolojik olarak zor bir dönemden geçtiğini canlı ayayında anlattı. Erva Ünal hızlı bir şekilde dakikalar içinde bulundu. Ervanur, bebeğiyle Konya'da olduğunu, kocasından boşanacağını, Necmettin'in yanında olduğunu ifade etti. Hüseyin Ünal eşinin tehlike altında olduğunu düşündüğünü söyledi. Erva Ünal'a bebeği babasına getirmesi gerektiği çağrısında bulunuldu.

Müge Anlı kucağında 9 aylık Sare bebek ile stüdyoya geldi. 45 gün ayrı kaldığı bebeğine baba Ünal kızı ile canlı yayında kavuştu.    

Erva Ünal, bebeğin kardeşi, Hüseyin'in de kocası değil kuzeni olduğunu söylediğinde herkes büyük bir şaşkınlık yaşadı.

Hüseyin Bey karısının psikolojisinin iyi olmadığını dile getirdi. Canlı yayında Erva ve Hüseyin'in düğün, nişan fotoğrafları yayınlandı. Erva videolardaki kişi olmadığını, fotoğrafların gerçek olmadığını söyledi. Aile Bakanlığı yayını ihbar kabul etti. Anne Erva Ünal sosyal inceleme için stüdyodan götürüldü.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber grubumuza katılabilirsiniz. WhatsApp haber kanalımız için tıklayınız!

Yorum Yap

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan ilgihaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Bu habere henüz yorum yapılmadı. İlk yorumu siz yapın!
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. ilgihaber.com'a yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”