Ünlü modeller yağmur altında podyuma çıktı

Ekl. Tarihi:

- Güncel. Tarihi:

İzmir'in Konak ilçesinde ünlü mankenler sokak defilesinde podyuma çıktı. Defile yağmur altında gerçekleşti.

Dora Magazin tarafından bu yıl 8'incisi gerçekleştirilen İzmir'in en büyük açık hava organizasyonlarından Night Out Shopping (Gece Alışverişi) her sene olduğu gibi yine binlerce İzmirliyi Alsancak sokaklarında buluşturdu. İki gün boyunca geç saatlere kadar açık olan onlarca mağazanın indirim ve kampanya gerçekleştirdiği, çeşitli sektörlerden pek çok firmanın Alsancak'ın en işlek sokaklarında stantlar açtığı festival kapsamında defileler, dans gösterileri, mini konserler, DJ performansları, makyaj sunumları ve söyleşiler yer alırken, kurulan kokteyl alanlarıyla da ziyaretçilere ikramlar sunuldu. Allways İnşaat ana sponsorluğunda düzenlenen organizasyon kapsamında, Duman Ajans koreografisinde iki gün boyunca defileler gerçekleştirildi.



ÜNLÜ MODELLER PODYUMDAYDI

Cumartesi günü akşam saatlerinde başlayan yoğun yağmura rağmen, tüm defileler başarıyla gerçekleştirildi. Gece boyunca sırılsıklam olan, saçı ve makyajı birbirine karışan ünlü mankenler Şenay Akay, Ece Begüm Yücetan, Ebru Öztürk, Irmak Atuk, dizi oyuncusu Öznur Serçeler ve Duman Ajans'ın 26 modeli, yağmur altında 140 metrelik podyumu yürürken profesyonellikten ödün vermedi. Alanda toplanan yüzlerce vatandaş moda gösterisini ceketleriyle ve şemsiyeler altında izlerken, yazlık ürünleri ustalıkla sunan mankenler büyük alkış topladı.



TANER SAHNE ALDI

İlk gün Gül Sokak'ta yapılan karma defilede Yasemin Karagülle, Eda Erdoğan, Mert Optik, Modalsancak, Zems, 04:14 Ayakkabı ve Alara Akman'ın tasarımları sunuldu. İkinci gün ise araç trafiğine kapatılan Mustafa Bey Caddesi'nde arka arkaya 7 defile gerçekleştirildi. İlk olarak Türkiye'nin önemli şehirlerinde yaptığı defileleriyle dikkat çeken Şiyar Akboğa'nın tasarımları sunuldu. Ardından Dilek Yaldız, Melisa Yılmaz ve Meltem Aybar Yaşa'dan karma defile geldi. Sonrasında ise İzmir'in önemli modacılarından Burak Çiçek'in 22 parçalık koleksiyonu sergilendi. Günün final defilesinde, İstanbullu tasarımcı Çiğdem Karavit'in tablolardan esinlendiği koleksiyonu ilk kez İzmirliler'in beğenisine sunuldu. Moda gösterileninin ardından sahneye çıkan genç popçu Yılmaz Taner, yağmura rağmen 2 şarkı seslendirdi.

(Halil İbrahim Karabıyık / İHA)

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber grubumuza katılabilirsiniz. WhatsApp haber kanalımız için tıklayınız!

Yorum Yap

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan ilgihaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Bu habere henüz yorum yapılmadı. İlk yorumu siz yapın!
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. ilgihaber.com'a yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”