Ünlü isimlerin yeni yıl mesajları

Ekl. Tarihi:

- Güncel. Tarihi:

Ünlü isimler, yeni yıl dileklerini sosyal medya hesaplarından paylaştı.

Mutluluk, acı, hüzün ve başarıyla dolu geçen 2017 yılının ardından sanat, siyaset ve spor dünyasından birçok isim yeni yıl dileklerini sosyal medya hesaplarından paylaştı. Kimi yeni yılı yurt dışında karşılayan kimi Türkiye'de olan ünlü isimler, yeni yıldan beklentilerini paylaşımlarıyla dile getirdi. Bazı ünlüler de aileleri ile süsledikleri çam ağacının yanında verdiği pozları paylaşarak yeni yıl mesajlarını verdi. İşte ünlü isimlerin dikkat çeken o paylaşımları;

Arda Turan, "2018 ümitlerinizin yeşereceği güzel bir yıl olsun, herkese sevgiler "

Cem Yılmaz, "Nice güzel yıllar, sağlıklı, mutlu, huzur içinde bir ömür dilerim sevgili arkadaşlar. 2018'de tüm dilekleriniz gerçek olsun. Mutlu yıllar. Güzellikleri ertelemeyin, 2018 sizin yılınız olsun ! Gülen yüzleriniz hiç solmasın"

Sosyal medyada eşi Okan Kurt, kızı ve kendisinin yüzünü yerleştirerek dans ettikleri videoyu paylaşan Demet Akalın, "Başta tüm sevenlerim sevgili DAFlarım tüm müzikseverlerin yeni yılını kutlarım iyi seneler "

Tarkan,"Yolla 2018 yolla. Barış yolla, sevgi yolla, huzur yolla, sağlık yolla, mutluluk yolla, umut yolla, sabır yolla, bol kahkaha yolla, şans yolla, karanlıklara ışık yolla, hayvan ve doğa sevgisi yolla, vicdan yolla. Aşksız kalplere aşk yolla. Tüm güzellikleri yolla"

Çağatay Ulusoy, "Sağlık, huzur, mutluluk ve başarı dolu bir yıl dilerim.Yeni yılınız kutlu olsun"

Türkan Şoray, "En büyük dileğim yeni yılda herkes mutlu olsun "

Güntekin Onay, "2018'de Herkes için sağlık, huzur, sevgi ve mutluluk diliyorum"

Esra Erol, "Yeni bir yıldan en büyük dileğim sevdiklerim yine yanımda olsun ve sağlığımız olsun. Herkese sevgiler"

Ozan Tufan, "Yeni yılın tüm insanlığa ve ülkemize barış, mutluluk getirmesi dileğiyle. Yeni yılınız kutlu olsun"

Yıldız Tilbe, "Yeni yılınızın hayırlı, uğurlu, sevgi ve huzur dolu, gönlünüzce olmasını dilerim"

Burcu Esmersoy, "Herkese sağlık, huzur, mutluluk, bereket dolu harika bir yıl dilerim "

Çağla Şikel, "Herkese mutlu yıllar dileriz"

(İHA)

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber grubumuza katılabilirsiniz. WhatsApp haber kanalımız için tıklayınız!

Yorum Yap

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan ilgihaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Bu habere henüz yorum yapılmadı. İlk yorumu siz yapın!
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. ilgihaber.com'a yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”