TAEKWONDO ŞAMPİYONASINDA MERAM BELEDİYESPOR RÜZGARI

 TAEKWONDO ŞAMPİYONASINDA MERAM BELEDİYESPOR RÜZGARI

Ekl. Tarihi:

- Güncel. Tarihi:

Karaman'da gerçekleştirilen Uğur Demirel Kulüpler Taekwondo Şampiyonasına Meram Belediyespor damga vurdu. Kulüp sporcuları şampiyonadan 5 altın, 1 gümüş ve 2 bronz madalya ile dönerek önemli bir başarıya imza attılar. 03-09 Kasım tarihleri arasında 5 ay önce hayatını kaybeden eski Başhekim Uğur Demirel anısına Karaman'da gerçekleştirilen Kulüpler Taekwondo Şampiyonasında Meram Belediyespor rüzgarı esti. 13 ilden 40 kulüp ve 440 sporcunun katıldığı şampiyonada Meram Belediyespor 5 altın, 1 gümüş ve 2 bronz madalya kazandı. "KULÜP SPORCULARIMIZ YİNE YÜZÜMÜZÜ GÜLDÜRDÜ” Ankara, Antalya, Adana, Aksaray, Burdur, Niğde, Nevşehir, Mersin, Samsun, Kırşehir, Konya, Osmaniye ve Karaman'dan sporcuların katıldığı şampiyona Kazımkarabekir kapalı spor salonunda gerçekleştirildi. Katılımın yüksek olması müsabakalarda heyecan ve çekişmeyi katladı. Antrenörlüğünü Kerem Öz ve Canan Darıcı'nın yaptığı Meram Belediyespor Taekwondo takımından madalya kazanan isimler ve kategorileri ise şöyle; - Ravza Nur Baygın Yıldızlar kategorisinde 55 kg'da 1. - Nisa Nur Uysal Gençler kategorisinde 59 kg'da 1.    - Fatma Nur Pekkişçi Gençler kategorisinde +68 kg'da 1. - Ali Ateş Büyükler kategorisinde 74 kg'da 2.              - Melisa Nur Uysal Büyükler kategorisinde 62 kg'da 1. - İkra Batmaz Gençler kategorisinde 49 kg'da 1.         - Şevval Sude Uysal Gençler kategorisinde 49 kg'da 3. - Arzu Dilruba Ak Gençler kategorisinde 63'kg'da 3. Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş yaptığı açıklamada şampiyonada başarı elde ederek madalya alan sporcuları kutladı. Azim, sabır ve gayretle çalışan sporcuların muhakkak başarı elde ettiğine dikkat çeken Başkan Kavuş, "Sadece madalya alan sporcularımızı değil, bu çalışkanlığı gösteren ve ne olursa olsun devam ettiren tüm sporcularımız büyük bir takdiri hak ediyor. Bu çalışmayı ortaya koyan arkadaşlarımız nihayetinde başarı elde ediyorlar. Bu şampiyonada da yüzümüzü güldüren sporcularımızı ve hocalarını en samimi duygularımla kutluyor ve başarılarının artarak devam etmesini umut ediyorum” dedi.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber grubumuza katılabilirsiniz. WhatsApp haber kanalımız için tıklayınız!

Yorum Yap

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan ilgihaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Bu habere henüz yorum yapılmadı. İlk yorumu siz yapın!
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. ilgihaber.com'a yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”