SON ZAMANLARIN MERAK EDİLEN SORUSU SEO NEDİR

 SON ZAMANLARIN MERAK EDİLEN SORUSU SEO NEDİR

Ekl. Tarihi:

- Güncel. Tarihi:

Reklam
SEO, firmaları üst sıralara taşıyıp Pazar rekabetinde sizi öne çıkarıyor.
OYUNU KURALLARINA GÖRE OYNAMAYA HAZIRMISIN?

Arama Motoru Optimizasyonu (SEO), Web sitelerinin arama motorlarında daha iyi performans göstermesi için yapılan çalışmaların tümüne verilen isimdir. SEO aynı zamanda Arama Motoru Optimizasyonu'nun İngilizce karşılığı olan Search Engine Optimization (SEO) kelimelerinin kısaltılmış biçimidir.
SEO, web sitesi trafiğini artırmak için kullanabileceğiniz çeşitli teknikler ve stratejiler içerir. Arama motorlarından gelen trafik, organik olarak da bilinmektedir. Ziyaretçiler, sunduğunuz şeyleri aktif olarak aramakta ve daha sık dönüşüm yapma eğilimindedir. Bu oyunun kuralları var ve bu kuralları Google belirliyor. Bizler yani web sitesi sahipleri bu kuralları bilir ve oyunu kurallarına göre oynarsak başarısız olma ihtimalimiz çok düşük olur.
SEO hakkında daha çarpıcı bilgiler vermek için Ayhan Karaman 4 Aralık çarşamba günü saat 14:30'da Necmettin Erbakan Üniversitesi Kariyer ve Danışmanlık Topluluğu öncülüğünde Siyasal Bilimler Fakültesi Fuat Sezgin konferans salonunda seminer verecektir.
 

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber grubumuza katılabilirsiniz. WhatsApp haber kanalımız için tıklayınız!

Yorum Yap

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan ilgihaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Bu habere henüz yorum yapılmadı. İlk yorumu siz yapın!
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. ilgihaber.com'a yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”