SELÇUKLU’DA “GÖNÜLDEN NAĞMELER” RÜZGARI ESECEK

 SELÇUKLU’DA “GÖNÜLDEN NAĞMELER” RÜZGARI ESECEK

Ekl. Tarihi:

- Güncel. Tarihi:

Şehrin kültür, sanat ve sosyal yaşamına önemli katkılar sağlayan Selçuklu Kongre Merkezi'nde etkinlikler tüm hızıyla devam ediyor. Bu etkinlikler kapsamında "Gönülden Nağmeler” isimli Türk Sanat Müziği konseri gerçekleştirilecek. Kültür ve Turizm Bakanlığı Güzel Sanatlar Genel Müdürlüğü Ankara Devlet Klasik Türk Müziği Korosu Gönülden Nağmeler Topluluğu, Selçuklu Belediyesi iş birliğiyle 29 Haziran Cumartesi akşamı saat 20.00'da Selçuklu Kongre Merkezi' nde sanatseverler buluşacak. Selçuklu Kongre Merkezi'nde gerçekleşecek etkinlikte, Kültür ve Turizm Bakanlığı Devlet Klasik Türk Müziği Korosu, bu muhteşem gecede seslendirecekleri eserlerle salonu dolduranlara unutamayacakları bir akşam yaşatacak. Şef Necmettin Akben yönetimindeki Gönülden Nağmeler Programı Türk Müziği sanatçılarının solo performanslarının yanı sıra koro olarak seslendireceği eserlerde başta Ömer Faruk Belviranlı olmak üzere,10 yıldan beri Klasik Türk Müziği Korosu ses sanatçısı olarak görev alan Çiğdem Gürdal, lise eğitimi zamanında Türk Halk Müziği Ses Yarışmasında Türkiye Birincisi olan Nilgün Kızılcı, başarılı halk müziği yorumcularından Enver Merallı, Zerrin Naycı, Neşe Dursun Saraç, Suat Kılıç, Turgut Karadeniz'in eşsiz yorumları ile müzikseverlere muhteşem bir gece yaşatacaklar. 29 Haziran Cumartesi akşamı 20.00'da Selçuklu Kongre Merkezi' nde (SKM) gerçekleşecek Gönülden Nağmeler Programının davetiyeleri SKM Bilet Gişe' den temin edilmektedir.  

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber grubumuza katılabilirsiniz. WhatsApp haber kanalımız için tıklayınız!

Yorum Yap

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan ilgihaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Bu habere henüz yorum yapılmadı. İlk yorumu siz yapın!
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. ilgihaber.com'a yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”