KONYA'DA DOLANDIRICILIK İDDİASI

 KONYA'DA DOLANDIRICILIK İDDİASI

Ekl. Tarihi:

- Güncel. Tarihi:

Konya’nın Ilgın ilçesinde dolandırıcılık iddiasıyla gözaltına alınan bir şüpheli tutuklandı.

Alınan bilgiye göre, Ilgın Sanayi Sitesinde bir esnaftan 4 bin 500 lira değerinde jeneratör alarak parasını banka hesabına göndereceklerini söyleyen şüpheliler, iş yerinden ayrıldı. Paranın hesabına gelmediğini fark eden O. İ. durumu polise bildirdi.

Ilgın Emniyet Müdürlüğü Polis Karakolu Ekipleri hemen harekete geçerek çevre ilçelere konu ile ilgili bilgi verdi.

Kentteki MOBESE görüntülerinden yola çıkan polis ekipleri aracın ilçeden ayrıldığını tespit etti.

Yapılan teknik takip sonucu aracın Sarayönü'ne gittiği tespit edilerek, Jandarma ekiplerine bilgi verildi.

Jandarma ekipleri jeneratör ile birlikte araçta bulunan şüpheliler Ö. Ç (32), S. K. (30), B. T. (48) , M. T. (22), A. T. (24) yakalayarak gözaltına aldı. Şüphelilerden bazılarının dolandırıcılık suçundan arama ve sabıka kayıtlarının bulunduğu tespit edildi.

Şüphelilerden Ö.Ç. tutuklandı. Farklı suçlardan haklarında yakalama kararı bulunan diğer şüpheliler, Konya'ya gönderildi.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber grubumuza katılabilirsiniz. WhatsApp haber kanalımız için tıklayınız!

Yorum Yap

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan ilgihaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Bu habere henüz yorum yapılmadı. İlk yorumu siz yapın!
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. ilgihaber.com'a yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”