Gamze Özçelik’in derneği yardımlarını sürdürüyor

Ekl. Tarihi:

- Güncel. Tarihi:

Ünlü oyuncu Gamze Özçelik'in başkanlığını yaptığı Umuda Koşanlar Derneği ile İyilik Delileri Grubu tarafından Balıkesir'in Ayvalık ilçesinde ihtiyaç sahibi çocuklara kıyafet yardımı yapıldı.

Giyim eşyaları Ayvalık Şefkat Evleri Derneği Başkanı Fatma Cavlı aracılığıyla, soğuk kış mevsiminde üşümemeleri için ihtiyaç sahibi çocuklara ulaştırıldı.Umuda Koşanlar Derneği Başkan Yardımcısı Ece Özhan, başkanları Gamze Özçelik'in, son yıllarda oyunculuk kariyerini askıya alarak zamanının büyük bir kısmını başkanı olduğu derneğin faaliyetlerine adadığını söyledi.



"ALLAH ONLARDAN RAZI OLSUN"

Dernek olarak Türkiye'nin dört bir yanında ki ihtiyaç sahiplerine ulaştıkları gibi Afrika ve Somali'de de yüzlerce çocuğa gıda, giyim ve ilaç yardımlarında bulunduklarını kaydeden Ece Özhan, "Ayvalık Şefkat Evleri Derneği'nin bizden destek istemesi üzerine Ayvalık'taki ihtiyaç sahibi insanlarımıza ulaştığımız için son derece mutluyuz” dedi.

Umuda Koşanlar Derneği ile koordineli çalıştıklarını ifade eden İyilik Delileri Grubu Genel Koordinatörü Neslihan Dural ise, Ayvalık'taki ihtiyaç sahibi çocuklar başta olmak üzere yoksul ve engellilere yönelik çalışmaları sürdüreceklerini vurguladı.

Ayvalık Şefkat Evleri Derneği Başkanı Fatma Cavlı da, "Allah onlardan razı olsun. Sadece bir kez ilçemizdeki acil ihtiyaçlı yoksullarımızın bulunduğunu kendilerine ilettim. Hemen dönüş yaparak yardım ellerini uzattılar. Gamze hanımın öncülüğünde hepsine sonsuz teşekkür ediyorum” diye konuştu.

(Suat Salgın/iha)

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber grubumuza katılabilirsiniz. WhatsApp haber kanalımız için tıklayınız!

Yorum Yap

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan ilgihaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Bu habere henüz yorum yapılmadı. İlk yorumu siz yapın!
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. ilgihaber.com'a yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”