BEYŞEHİR GELECEĞİN ELEMANLARINI YETİŞTİRİYOR

 BEYŞEHİR GELECEĞİN ELEMANLARINI YETİŞTİRİYOR

Ekl. Tarihi:

- Güncel. Tarihi:

Beyşehir İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından hazırlanan ve KOP Bölge Kalkınma İdaresi Başkanlığı tarafından kabul edilen "KOP ile simülatör ve dönüşümde ara eleman yetiştirme projesi"nin protokol sözleşmesi imzalandı.

Beyşehir İlçe Milli Eğitim Müdürü Musa Konuk taraflar arasında atılan imzanın ardından yaptığı açıklamada, kurum olarak KOP Bölge Kalkınma İdaresi Başkanlığı tarafından 160 bin liralık mali destek sağlanan yeni bir projeye imza attıklarını belirtti.

Simülatör ve dönüşümde ara eleman yetiştirmek için yürütülecek eğitim projesinin detaylarına yer veren Konuk, şunları aktardı:

"Gelişen dünyamızda bilgiye çabuk ulaşılacağı gibi meslek edinme de çeşitli atölyeler sayesinde, bilgi ve becerilerin en iyi şekilde geliştirilmesine imkan vermektedir. 10 genç bayan ve 10 genç Suriyeli baya kaynakçılık, CNC ‘bilgisayar sayımlı yönetim', Autocad 2015, solidworks 2015 gibi ihtiyaç duyacakları eğitimler verilecektir. Eğitimler CNC simülatörü, kaynak simülatörü, akıllı tahta ve gerekli programların uygulanabileceği simülatör atölyesinde verilecektir. Mesleki ve Teknik lisemizde her dersin görülebileceği şekilde kapsamlı bir atölye oluşturulacak. Oluşan atölyede 1 kaynak simülatörü, 1 CNC simülatörü akıllı tahta bulunacak. 10 meslek lisesi öğretmenimiz simülatör eğitici eğitimi kursu alacaklar. Tamamlanan eğitimlerden sonra 20 genç bayanımız 144 saat CNC, kaynak ve gerekli programların tamamının kursunu alacaklardır."

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber grubumuza katılabilirsiniz. WhatsApp haber kanalımız için tıklayınız!

Yorum Yap

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan ilgihaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Bu habere henüz yorum yapılmadı. İlk yorumu siz yapın!
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. ilgihaber.com'a yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”