3 AY ÖNCE YARALADIĞI ARKADAŞINA BU SEFER KURŞUN YAĞDIRDI

 3 AY ÖNCE YARALADIĞI ARKADAŞINA BU SEFER KURŞUN YAĞDIRDI

Ekl. Tarihi:

- Güncel. Tarihi:

Konya'da, 3 ay önce oto galerici eski ortağını yaralayan kişi bu sefer arkadaşını kurşuna dizdi.
Konya'da, 3 ay önce oto galerici eski ortağı Mehmet Durmaz'ı tabancayla vuran İlker Tuğrul Uğurlu 65 gün tutuklu kaldığı cezaevinden 20 gün önce tahliye oldu. Uğurlu eski ortağı Durmaz'ı dün 9 yerinden vurdu. Ağır yaralanan Durmaz tedaviye alındı. Uğurlu ise polise teslim oldu.
Olay, Selçuklu ilçesinde bulunan bir sitede meydana geldi. İlker Tuğrul Uğurlu, 3 ay önce oto galerici olan eski ortağı Mehmet Durmaz'ı tabanca ile vurdu. Tutuklanan Uğurlu, 65 gün hapis yattığı cezaevinden 20 gün önce tahliye edildi.İddiaya göre aralarında alacak verecek meselesi vardı. Eski ortağı Durmaz, dün akşam saatlerinde Uğurlu'nun yöneticiliğini yaptığı siteye geldi.
İkilinin arasında tartışma başladı. Durmaz cebinden çıkardığı muşta ile Uğurlu'nun başına vurdu. Uğurlu da belinden çıkardığı tabancayla Durmaz'a ateş etti.
Durmaz'ın iki bacağı ile kollarına 9 kurşun isabet etti. Beraberinde bulunan arkadaşı ise karnından vuruldu. 2 yaralı ambulansla hastaneye kaldırıldı.
İlker Tuğrul Uğurlu ise tekrar emniyete giderek polise teslim oldu.  Konya Numune Hatanesi'nde sağlık kontrolünden geçirilen Uğurlu, basın mensuplarının "Neden yaptınız?" sorusuna "Babamı dövüyorlardı, ben de vurdum" dedi.
 

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber grubumuza katılabilirsiniz. WhatsApp haber kanalımız için tıklayınız!

Yorum Yap

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan ilgihaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Bu habere henüz yorum yapılmadı. İlk yorumu siz yapın!
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. ilgihaber.com'a yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”