AK PARTİ SELÇUKLU'DA DELEGE SEÇİMLERİ YAPILDI

 AK PARTİ SELÇUKLU'DA DELEGE SEÇİMLERİ YAPILDI

Ekl. Tarihi:

- Güncel. Tarihi:

AK Parti Selçuklu İlçe Teşkilatı 7. Olağan Kongre delege seçimi gerçekleştirildi.
AK Parti Selçuklu İlçe Başkanlığı 7. Olağan Kongre delege seçimi gerçekleştirildi. Selçuklu Kongre Merkezi'nde gerçekleştirilen seçime Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Konya Milletvekili Leyla Şahin Usta da katıldı. 7. Olağan Kongre takvimi kapsamında AK Parti Selçuklu İlçe Teşkilatı'nda üyeliği bulunan seçmenler, 13 sandıkta 400 delegenin seçimini yaptı.
Selçuklu Kongre Merkezi'nde gerçekleşen 7. Olağan Kongre Delege Seçimine AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Konya Milletvekili Leyla Şahin Usta, AK Parti Konya İl Başkanı Hasan Angı, Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı, AK Parti Selçuklu İlçe Başkanı Mustafa Hakan Özer, AK Parti Selçuklu İlçe Eski Başkanı Mustafa Ak, Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş, AK Parti Meram İlçe Başkanı Mustafa Dolular, AK Parti 23. Dönem Milletvekili Ali Öztürk, 24.Dönem Milletvekili İlhan Yerlikaya, 25 ve 26. Dönem Milletvekili Mehmet Babaoğlu, AK Parti İl Gençlik Kolları, Kadın Kolları, İlçe Kadın Kolları ve Gençlik Kolları Başkanları, AK Parti Selçuklu İlçe Teşkilat Üyeleri, delegeler ve parti üyeleri katıldı.
Başkan Özer, ''Ak Parti bu ülkenin yarınlarıdır, geleceğidir.''
Ak Parti'nin 18 yıl boyunca büyük zorluklara rağmen hemen her alanda önemli mesafeler kat ettiğini ifade eden Ak Parti Selçuklu İlçe Başkanı Mustafa Hakan Özer, "Dünyanın en büyük örgütlenmelerinden biri olan Ak Parti bu ülkenin sadece geçmişi değil, aynı zamanda yarınları ve geleceğidir. Bu nedenle teşkilatlarımız 7. olağan kongre çalışmalarıyla 2023'ün Ak kadrolarını şimdiden oluşturmaktadır. Diğer taraftan Konya ve Konya teşkilatları bu davanın her daim en büyük destekçisi ola gelmiştir. Selçuklumuzda büyüklüğü ile Konya'nın omurgasıdır. Bizler de Ak Parti Selçuklu İlçe Teşkilatı olarak sahip olduğumuz sorumluluğun bilinci ile hep birlikte gayret ediyoruz.



Bugün burada gerçekleştirilen 7. Olağan Kongre sürecinin delege seçimlerine olan yoğun ilgi ve alaka önceki dönemlerde görev yapmış bütün teşkilat mensuplarımızın katılımı halen Ak Parti'nin ilk günkü heyecanla samimi ve canlı bir şekilde olduğunun en büyük göstergesidir'' dedi.
Başkan Pekyatırmacı: "Başarımızın sırrı birlik ve beraberlikten geçmektedir”
AK Parti sadece bir siyasi parti değil bir dava partisidir diye sözlerine başlayan Selçuklu Belediye
Başkanı Ahmet Pekyatırmacı: " 17 yıldır AK Parti iktidarı döneminde ilçemizde, ilimizde, ülkemizde, bölgemizde yaşanan gelişmeler ortada. Bunlar gösteriyorki bu davaya sahip çıkıldığı zaman her alanda hayal dahi edemeyeceğimiz neticeleri almak mümkün oluyor. Yeter ki biz bir olalım beraber olalım, iri olalım diri olalım o zaman üstesinden gelemeyeceğimiz hiçbir iş yok. Bugün AK Parti'ye ve davamıza gönül vermiş olan gönüldaşlarımız bu birliğin ve beraberliğin yansıması olmuş durumda. Burada bulunan ve delege seçimine katılan bütün üyelerimize gönülden teşekkür ediyorum. AK Parti'nin büyüklüğü burada. AK Parti bir millet partisidir ve gücünü milletten almaktadır böyle olmaya devam edecek. İnşallah büyük kurultayımızı yaptıktan sonra çok daha güçlü bir şekilde AK Parti ve neferleri olarak yolumuza hep birlikte devam edeceğiz ben 2009 yılından bu yana meclis üyesi olarak ve bugün de belediye başkanı olarak bu davada yer almanın gurunu ve mutluluğunu yaşıyorum. Geçirdiğimiz sayısız seçim ve referandumun üstesinden tüm ilçemizin ve teşkilatımızın birlik ve beraberliği
sayesinde geldik. Bu zamana kadar bu dava içersinde görev almış olan bütün ilçe başkanlarımıza, ilçe yönetimimizde görev alan tüm dava arkadaşlarımıza ve mahalle teşkilatlarından üye seviyesine kadar bütün gönüldaşlarımıza teşekkür ediyorum. Ben delege seçimlerimizin partimiz, ilçemiz ve ülkemiz için hayırlar getirmesini temenni ediyorum.” dedi.
Başkan Angı, ''Ak Parti kutlu yürüyüşün adıdır.''
Sözlerine Ak Parti'nin her kademe de görev yapan mensuplarına hizmetlerinden dolayı teşekkür
ederek başlayan Ak Parti Konya İl Başkanı Hasan Angı, ''Bu bir kutlu yürüyüş. Maziden aldığımız emaneti gelecek nesillere taşımak için makam ve mevki hırsıyla değil dava şuuruyla ve hizmet aşkıyla yürünen bir yol. 18 yaşımızı doldurduk. Bunca acı tecrübelerle bu ülkeyi sırtladığımız noktadan çok daha güçlü bir noktaya taşımak heyecanını yaşayan Sayın Genel Başkanımız bu ülkenin Cumhurbaşkanı, bu milletin lideri, sadece bu sınırlar içinde değil dünyanın ilgi ile izlediği ve mazlumlara sahip çıkmanın, haksızlığa ve adaletsizliğe dur diyen bir duruşla tüm insanlığın umudu olmuş bir lider. Cenab-ı haktan bu liderin kıymetini bilmeyi, bu kutlu yürüyüşte de asla bir takım küçük hesaplarla Onun etrafından uzaklaşan değil tam tersine kenetlenen bu yürüyüşümüzün devam etmesini niyaz ediyoruz. Her kongre döneminin yeni bir heyecan oluşturduğunu ifade eden Başkan Angı, 22. ilçemizde tamamladığımız bu tabloyu 9 ilçemizde bugün ve yarın tamamlayıp 31 ilçemizin 1154 mahallesinde 12.400 seçilmiş delegesiyle ilçelerimiz kongrelerine hazır olarak şubatı bekleyecekler inşallah. Genel
merkezimizin belirlemiş olduğu takvim doğrultusunda da Ramazan Ayına kadar da inşallah 31
ilçemizde İlçe Kongrelerimizi tamamlayacağız.'' dedi.
Genel Başkan Yardımcısı Usta: "AK Parti vefa ve dava partisidir”
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Konya Milletvekili Leyla Şahin Usta AK Parti'nin makam ve mevki verilmedi diye küsenlerin değil bu davaya vefa gösterenlerin yeri olduğuna vurgu yaparak: "7. Olağan Kongre sürecimizin önemli aşamalarından biri olan delege seçimlerimiz tüm Türkiye'de devam ediyor. AK Parti'nin kaderinin Türkiye'nin kaderi olduğunu hep söylüyoruz. Bu söylerken 17 yıllık iktidarlarımız döneminde verdiğimiz tüm sözleri yerine getirmiş olmanın haklı gururunu yaşıyoruz. Bizim 2023, 2053 ve 2071 gibi hedeflerimiz var. Hedeflerimize ulaşmanın en önemli yollarından birinin de teşkilatlarımız olduğunun farkındayız. Teşkilatlarımızın güçlü ve birlik, beraberlik içinde olması çok önemlidir. Teşkilatlarımız makam, mevki ve koltuk için değil, dava için çalıştığımız sürece Cumhurbaşkanımızın gücüne güç katacağımız hepimiz çok iyi biliyoruz. Herkes Recep Tayyip Erdoğan'ın sadece ülkemizde değil dünyada da nasıl başarılı olduğunu soruyor. İşin sırrı Cumhurbaşkanımızın gücünü milletinden alıyor olmasıdır. Hiçbir vesayet odağından destek almadan sadece ve sadece milletinin gücüyle samimiyetle canını ortaya koyarak bu dava ve bu ülke için çalışan bir insan olduğu için başarısına bu kadar imreniliyor. Hepimiz bu davanın birer neferiyiz. Makamlar ve mevkilerin hepsi geçicidir. Önemli olan vefa ile dava aşkıyla çalışabilmemizdir. Rabbim birliğimizi ve beraberliğimizi daim eylesin.
Şeb-i Arus haftasında bulunuyoruz ve bu sene temamızda vefayı anlatıyoruz. Delege seçimlerimizde vefa gösteren, üyelerimize, teşkilat mensuplarımıza da hassaten teşekkür ediyorum. Çünkü delege seçimlerine katılmak bugün burada ben de varım demektir. Birileri gibi bana makam mevki yoksa ben yokum diyerek çekip gidenlerden değil, tam tersine benim bugün burada bulunmam gerekir, davama, teşkilatıma, partime reisime destek vermem gerekir diyenlerin partisidir AK Parti. Birileri AK Parti'nin birlik ve beraberlik içinde delege seçimlerini gerçekleştirmesinden rahatsız olacaktır. Onlar bu ülkeye değer katmak için değil bizi zayıflatmak için çalışıyorlar. O sebeple hiçbir itibarı yoktur, milletin nezdinde de itibarı olmayacaktır. Bu milletin itibarını kazanmış, hizmetlerini ortaya koymuş AK Parti ve Cumhurbaşkanımız varken biz yolumuza durmak yok yola devam diyerek devam edeceğiz. Öncelikle delege seçimlerimizin, ardından ilçe ve il kongrelerimiz ile 7. Olağan Büyük Kongremizin hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyorum.” şeklinde konuştu.

 

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber grubumuza katılabilirsiniz. WhatsApp haber kanalımız için tıklayınız!

Yorum Yap

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan ilgihaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Bu habere henüz yorum yapılmadı. İlk yorumu siz yapın!
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. ilgihaber.com'a yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”