Konya’da FETÖ temizliği! 34 kişi deşifre oldu

 Konya’da FETÖ  temizliği! 34 kişi deşifre oldu

Ekl. Tarihi:

- Güncel. Tarihi:

Konya Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince FETÖ silahlı terör örgütüne yönelik yapılan çalışmalarda 7 şüpheli gözaltına alındı.
FETÖ Askeri Personel soruşturması kapsamında ifade işlemleri biten ve adliyeye sevk edilen toplam 7 şüpheliden 4'ü adli kontrol ve yurtdışı yasağı ile serbest kalırken 3 şahıs tutuklanarak cezaevine gönderildi.


34 KİŞİ DEŞİFRE OLDU

Şahısların vermiş oldukları bilgiler neticesi FETÖ ile ilişkisi olan 34 şahıs tespit edildi. Bu şahıslardan 10 kişinin örgütle irtibatı ve iltisakı ilk defa deşifre edildi. Haklarında işlem kaydı olmayan 10 şahsın içerisinde aktif olarak halen 1 şahsın Kamu Kurumunda görev yaptığı, 3 şahsın emekli Astsubay ve 1 şahsın da askeri öğrencilikten ayırma olduğu tespit edildi.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber grubumuza katılabilirsiniz. WhatsApp haber kanalımız için tıklayınız!

Yorum Yap

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan ilgihaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Bu habere henüz yorum yapılmadı. İlk yorumu siz yapın!
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. ilgihaber.com'a yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”